Un filmulet cu o locomotiva Kato 2-8-2 Heawy Mikado care a primit un decodor Tsunami 750. Mai trebuie umblat un pic la setari, asa arata cu default-ul. Se pare ca va trebui demontata iar si pus condensatorul pe care nu l-am mai montat din lipsa de spatiu. In rest ma declar satisfacut cum ruleaza.

- MRC are montate condensatoare pe cablaj din nascare fata de Soundtrax
- MRC este doar un decodor generic cu abur, cu setari minime, sunet bun si pretul la fel, undeva la 55-60$ bucata.
- Soundtrax suna mai bine si are posibilitati mai mari de reglare si setari CV-uri.
Tsunami e protejat termic, raspunde mai bine la comenzi. Pret dublu fatza de MRC.
Avantaje dezavantaje

La diesel , cele drop-in facute sa inlocuiasca direct circuitul original al locomotivei, MRC sta bine.
As dori sa iau un Loksound micro pt loco aia mica rau de tot D51 de la KATO, Se pare ca astea sant cele mai mici la ora actuala de pe piatza. Colegii din State, nu le recomanda, zic ca sant bune constructiv dar sunetul lasa de dorit, e metalic. Stie cineva ceva detalii. Mie mi-au placut ca se pupa cu ce imi trebuie mie si ca au protectie la scurtcircuit, nu crapa niciodata la suprasarcina. :evil: Plus ca de unde o sa-l iau o sa-mi puna pe el sunetul original al locomotivei in default. Tipul zice ca il programeaza pt D51.