diorama lui gamitzu

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Salut,
vad ca esti un fan mare al produselor Woodland Scenics........ :D
Spor la treaba
 
Sa traiasca si sa infloreasca tara noastra draga, si in zambia cred ca sunt conditii mai bune. Oricum suna foarte interesant treaba, si vorba aia, dai un ban dar nu te chinui sa faci tu toata nebunia de la cap la coada (si oricum la ce preturi stiu eu la extrudate, tot pe acolo ajungi, chiar daca le faci de mana).
 
M-am dus in weekend sa caut fase gipsate si nu am gasit nimic ... cred ca farmaciile noastre sunt date naibii. Am incercat la vreo 10 numai in zona militari, bucuresti. Tu de la ce farmacie ai luat asa ceva ?
 
Salut gamitzu,

Imi place ceea ce faci.

Am cateva intrebari. Sub balast ai mai pus ceva? Mi se pare destul de inalt stratul de balast. Sina pe ce ai fixat-o si cu ce?

Spor la treaba
 
ICEfan a spus:
Salut gamitzu,

Imi place ceea ce faci.

Am cateva intrebari. Sub balast ai mai pus ceva? Mi se pare destul de inalt stratul de balast. Sina pe ce ai fixat-o si cu ce?

Spor la treaba
am pus de la woodland, niste material absorbant, e taiat de fabrica, are profil trapezoidal si e al naibii de bun ca amortizor. Scoate tot zgomotul ala enervant de il fac garniturile in miscare pe o placa de lemn. seamana cu materialul ala de se pune sub parchetul lamelar.Woodland are la role, sau la fasii gata taiate, sau placi pt depouri si triaje, adica placa. Au pt toate scarile.
 
:D si cum am promis o sa pun poze cu fazele colorarii portalurilor si peretilor de protectie. Fireste, tot woodland, din gips turnat, la un pret bun zic eu.Se coloreaza prin absorbtia unei vopsele diluate, aproape chioara,data in pete aruncate la intamplare. iata ce a iesit.

pretul pe o pereche e 10 $aia la N si 9$ aia la HO. Traiasca scara HO, da eu nu am spatiu. ma gandeam ca alea fiind mai mari sant mai scumpe, da nu e asa.
 
fasele alea gipsate sunt fase normale care contin deja gips in ele de genul cele din care iti fac atele gipsate la spital ? ca n-am prea vazut asa ceva decat pe la spitale (ce-i drept, nu m-am gandit niciodata sa intreb de asa ceva, ca nu le-am vazut utilitatea); dar uite ca sunt foarte utile (numai sa nu-i zic farmacistei ca vreau sa fac munti si paduri, ca dupa aia nu-mi mai vinde fase, ci ma trimite direct la noua)
 
acu astept sa se usuce s dau si o spalare cu un negru, sa intre in crapaturi
:D
 
Hai ca am ramas in urma, nu citisem si pagina a doua.
Portalurile arata super, cred ca in final daca le mai si afumi un pic or sa ajunga prima. Oricum sunt mai realiste decat plasticaraia de pe la toate firmele de 'specialitate', dar cam piperate totusi (avand in vedere ca pana ajung prin rromanica oricum pretul se dubleaza - prietenii 'stie' de ce :-d)