Asa arata loco dupa montajul decodorului Esu. A fost cea mai grea incercare de pana acum, cu cea mai mica locomotiva in care am vrut si am reusit sa-i pun sunet. Mai e de sapat la setarile decodorului, incarcat cu sunetele pt loco respectiv de tipul de la Traintekllc. Inca nu am reusit sa fac toate setarile, cei de la Esu avand alt tip de decodor cu alte naravuri fataza de sistemul din state al MRC si Soundtrax. Alti parametri, alte valori. Mai am un C62 in cutie, proaspat, care va avea tot Esu , singurul si cel mai mic decodor care incape pe pozitie. La sunete e ok, dar imi pare sunetul slab la abur in pistoane, la sirena. Alte sunete se aud mult mai tare decat acesta (Ex sunetul acela generic care imita clantanitul rotilor la imbinarile sinei, care e generic si infernal). Deci problema nu era de difuzor sau incinta lui, ci de setarile default ale decodorului. Inca mai caut un tabel cu valorile lor de fabrica ca punct de plecare. Am vazut ca unele au valori de 350, unde la tsu750 maximul e 255.

Mai trebuiesc vopsite in negru firele intre tender si loco, care oricum nu se vad.
Am tot facut incercari cu cablu cel mai fin de la Esu, de la digitrax, si altii, ca pana la urma sa ajung tot la fire din castile de telefon mobil tip Samsung D900. Am disperat-o pe cucoana de la magazinul de telefoane, ma tot intreaba ca fac cu ele de am tot cumparat 5-6 bucati pana acum