Cu acestea se incheie reportajul meu la Train Fest editia 1 Cluj-Napoca 16.02.2008.
Trebuie neaparat sa amintesc bucuria pe care am avut-o atunci cand i-am (re)cunoscut pe Florinn, AliNoch, Bogdan, Gabi-Fleischmann, Gabi Todoran etc., pe care ii stiam numai din poze :aplauze:. Josef si Adriana au fost foarte simpatici, atat la magazin, cand ne-au aratat tot ce era pe acolo si ne-au permis sa scoatem din cutii si sa rulam/pozam tot ce ne-a placut 8) , cat si la club, cand au admirat cu incantare micile bijuterii 1:87 sosite in vizita si au conversat cu noi toti - mai in engleza, mai cu traducere, mai cu putinii termenii tehnici germani pe care-i stiam de prin cataloage etc.

. Unde erai, Horia, sa ma vezi cum incercam sa-i povestesc lui Josef despre aranjarea bielelor (Heusinger-steuerung, kuppelrad, treibrad, zahnrad, kuppelstange, treibstange, kreuzkopf, gegenkurbel, vorne, hinten, richtig, falsch etc) si despre schimbarea luminilor in concordanta cu directia de mers (lichtwechsel weiss/rot) etc.

A fost o intalnire FOARTE reusita, fapt pentru care ii felicit pe absolut toti :aplauze::aplauze::aplauze: