- 17 Ianuarie 2006
- 5.547
- 16
- WEBSITE
- http://www.trains-addicted.ro
- YAHOO
- bogdannf
Salut,
sincer nu stiu cu ce sa incep in a prezenta intalnirea de la Cluj,
asa ca voi pune niste poze, puhoiul de lume in camera dioramei:
Dupa cum se vede, multi pasionati din Arad, Oradea, Brasov, Iasi si Cluj au fost prezenti in acest weekend la Cluj pentru a participa la intalnirea generala organizata la clubul nostru.
S-au adus modele inedite, unele unice, s-au rulat trenuri, s-au purtat discutii despre materialul rulant, s-au facut sute de poze si filme.
Atmosfera de la club nu se poate descrie in cuvinte:
Nici o aburoasa nu a scapat de analiza lui MPU:
De asemenea nimic nu a scapat nepozat de catre cei prezenti la intalnire:
Aici se vede ca oamenii au venit de departe:
O poza care spune totul:
Prezenta (de la stanga la dreapta):
randul 1: Paul Coste (Oradea), Tudor Corbul (Iasi), eu, Attila
randul 2: Gaby (Arad), Bogdan (Brasov), Cristi (Turda), Cornel, Adriana
randul 3: Sandy, Ionut Trif, Radu (Bucuresti), Tyco (Arad), Andrei (Brasov/Bucuresti), Vasile Coste (Oradea), Mircea (Oradea), Josef, Gabi Todoran, Florin Vornicul (Iasi), Fleishmann, Alinoch.
Au mai fost prezenti Oliviu, Florina, Eusebiu si Radu (un amic), Cristi (Timisoara).
Cam atat deocamdata, vom revenii cu poze ale materialului rulant prezent la expozitie si bineinteles cu filme superbe.
sincer nu stiu cu ce sa incep in a prezenta intalnirea de la Cluj,
asa ca voi pune niste poze, puhoiul de lume in camera dioramei:
Dupa cum se vede, multi pasionati din Arad, Oradea, Brasov, Iasi si Cluj au fost prezenti in acest weekend la Cluj pentru a participa la intalnirea generala organizata la clubul nostru.
S-au adus modele inedite, unele unice, s-au rulat trenuri, s-au purtat discutii despre materialul rulant, s-au facut sute de poze si filme.
Atmosfera de la club nu se poate descrie in cuvinte:
Nici o aburoasa nu a scapat de analiza lui MPU:
De asemenea nimic nu a scapat nepozat de catre cei prezenti la intalnire:
Aici se vede ca oamenii au venit de departe:
O poza care spune totul:
Prezenta (de la stanga la dreapta):
randul 1: Paul Coste (Oradea), Tudor Corbul (Iasi), eu, Attila
randul 2: Gaby (Arad), Bogdan (Brasov), Cristi (Turda), Cornel, Adriana
randul 3: Sandy, Ionut Trif, Radu (Bucuresti), Tyco (Arad), Andrei (Brasov/Bucuresti), Vasile Coste (Oradea), Mircea (Oradea), Josef, Gabi Todoran, Florin Vornicul (Iasi), Fleishmann, Alinoch.
Au mai fost prezenti Oliviu, Florina, Eusebiu si Radu (un amic), Cristi (Timisoara).
Cam atat deocamdata, vom revenii cu poze ale materialului rulant prezent la expozitie si bineinteles cu filme superbe.