Suprapreturi pe OLX

gamitzu

Well-Known Member
Trenulist
8 Februarie 2010
1.096
78
galati
LOCATION
galati
Cum specifica si Horia, prost e cel ce plateste, nu cine cere. Acum catevs saptamani vindea un DA cu pret umflat bine, desi locomotivele inca sant prin magazine online. Eu as vrea sa cunosc persoana care ar cumpara cu pretul asta.
 

AlexDB

Active Member
21 Februarie 2019
52
12
37
Cel care are foarte multi bani si ii place o locomotiva rosie cu capete albe vazuta intr-o poza. Tind sa cred ca exista o astfel de categorie de oameni, deoarece au fost multe anunturi cu preturi aberante, care au disparut dupa un anumit timp, fara ca userul sa apuce sa repuna prea des anuntul sau sa lase din pret.
 

gamitzu

Well-Known Member
Trenulist
8 Februarie 2010
1.096
78
galati
LOCATION
galati
Cum zice americanul. Fiecare este liber sa faca ce vrea cu conditia sa nu ii deranjeze pe ceilalti. Optiunea ii apartine. M-am oprit demult sa ma gandesc la aberatii. Eu personal nu as da banii astia pe locomotiva chiar daca ar avea bobinajul din aur. O locomotiva Kato, SD70ACe din seria Heritage, 4141 George Bush, ajunsese 900$ pe ebay dupa ce tataia Bush a intins copitele. De la 70$ pretul normal. Marketingul lucreaza bine peste ocean, Kato a reeditat locomotiva si asa am pus mana pe ea dupa 2-3 luni. Daca nu ma grabeam, acum aveam varianta Kobo. Cele cu Loksound din fabrica. Din cele 24 loco ACe, Heritage, imi lipsesc doua, care pe e-bay se vand cu 3-400$,sant rulate si folosite la greu. M-am lipsit de ele si atat. Astept.
 
Ultima editare: