Ma uitam pe celebrul site de vanzari de la noi , Olx, mi-a atras atenta un anunt de vanzare al unei locomotive Ludmilla BR 142 ROCO , cu sunete la Pretul de 995 lei, mi s-a parut cam mare pretul, asa ca am mai cautat si pe alte site-uri de profil de la noi.Pe un site 890 lei, pe altul 830 lei(momentan nu este in stoc).
Mai este o alta Ludmilla 232 Roco tot cu sunet la 1000lei, plus multe alte anunturi dar acestea mi se par aberante mai ales ca nu sunt modele rare sau care nu se gasesc pe la noi.
Vanzatorul, sau vanzatorii de pe acolo nu au simtul realitatii, cine ar fi tampit sa cumpere de la un anonim o locomotiva rulata , fara vreo garantie si la un pret mult mai mare..
Sfatul meu, documentati-va bine despre preturi inainte sa cadeti in asemenea plase .
www.olx.ro
www.olx.ro
Mai este o alta Ludmilla 232 Roco tot cu sunet la 1000lei, plus multe alte anunturi dar acestea mi se par aberante mai ales ca nu sunt modele rare sau care nu se gasesc pe la noi.
Vanzatorul, sau vanzatorii de pe acolo nu au simtul realitatii, cine ar fi tampit sa cumpere de la un anonim o locomotiva rulata , fara vreo garantie si la un pret mult mai mare..
Sfatul meu, documentati-va bine despre preturi inainte sa cadeti in asemenea plase .
Dezactivate: Locomotiva digitala cu sunet ROCO Ludmila, trenulet electric 16.5mm,HO Bucuresti Sectorul 3 • OLX.ro
950 lei: 950 lei: ROCO 73709 Decodor digital cu sunet inclus Lumini frontale alb/roșu Tracțiune integrală pe toate axele Accesorii nemontate Video: https://www.facebook.com/1974688646105856/posts/233798338977...

Dezactivate: Locomotiva digitala cu sunete Roco BR232 DBAG H0 (16mm) Bucuresti • OLX.ro
Locomotiva digitala cu sunete Roco BR232 DBAG H0 (16mm) Dotata cu decodor ESU 4.0 (biblioteca cu 20 sunete), figurina, pliante si cutie originala.
Ultima editare: