- 3 Septembrie 2016
- 6.938
- 5
Dorin ,aici ai dreptate.... :aplauze: La locul pe care-l am la dispozitie ar trebui sa fac asa ceva pe N(am lungimea 6,40m si asta pe 2 pereti ,deci dea lungul peretilor.Asta mai merge ,si sper ,cu un fundal frumos sa creez putin din iluzia "wide open spaces....).Lucrarile au inceput deja.victorian a spus:Frumos, Rudi!
Stii, privind "monstrii" astia care trebuie sa fie impresionanti ca dimensiuni chiar si la scara H0, ma intreb cat de mare trebuie sa fie o diorama pentru ca pe ea sa poata "zburda" in voie asa modele! Presupun ca merg fara probleme si pe raze cu diametru mai mic de curbura, insa tot le-ar trebui un peisaj larg in care sa se poata etala in toata splendoarea atat locomotiva, cat si un tren din acela american luuung, luuung, cu multe vagoane! O adevarata provocare si pentru modelist! ;-)
Salutari din Constanta,
Dorin
Pare-mi-se pe asta am vrut s-o iau dar era 14 mil cu sunetIata concurenta lui EMD SD90MAC:Este vorba de GE AC6000(General Electric) tot asa un gigant cu aceleasi dimensiuni(aproape la 200t si 6000hp)
Si cat este 14 mil. ??? In euro a fost 125. Este cu sunet care functioneaza si in analogic,pentru DCC mai trebuie montat un decodor simplu.Endo_ro a spus:Pare-mi-se pe asta am vrut s-o iau dar era 14 mil cu sunet![]()
![]()
![]()
CB&Q= Chicago Burlington & Quincy, care dupa fuziunea cu SP&S (Spokane Portland and Seattle) si SLSF (St Louis& San Francisco) in 1970 au format BN (Burlington Nortern) - din punct de vedere geografic liniile transcontinentale din nordul SUA. BN a fuzionat cu Santa Fe (ATSF) in 1996 formand BNSF de azi.catalin a spus:Burlington & Quincy Railroader , prescurtat CB&Q
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.