Ma alatur si eu prietenilor care te felicita, Rudi!
Ai o colectie frumoasa, iti multumim ca ne pui aici poze si ne povestesti despre modelele tale!
Candva, la inceputul pasiunii mele modelistice, eram si eu interesat de modelele americane, mai precis de atmosfera "vestului salbatic" din filmele cu cow-boy. Erau acele gari din lemn care priveau spre nesfarsitul preeriei, si nelipsitele locomotive 2B tipice pentru America acelei perioade.
Nu in ultimul rand, pe vremea aceea tocmai vazusem pentru prima data acel binecunoscut film al lui Buster Keaton: Mecanicul locomotivei "The General" si imaginile respective imi starnisera interesul pentru aceste minunate masini.
Desigur, stiu ca ai si aceasta locomotiva la colectia ta!
Desigur, pasiunea mea nu avea de unde sa se desfasoare, pentru ca nu existau asemenea modele la magazinele din Romania!
Cat despre faptul ca, fiind in Germania, te-ai atasat de modelele americane, eu cred ca o "vina" are nu numai spectaculozitatea modelelor, ci in egala masura si pretul, dar si faptul ca ai acolo in apropiere un dealer care iti permite "alimentarea" cu modelele dorite. O chestie deosebit de importanta, de altfel! ;-)