smotocel a spus:
04 e Private 1st or 1st/2nd class couchette car... conform UIC.
Ah da Smile .. pai 19/20-76'le nostru trebuie sa creasca un rezervor pentru a nu mai deversa intre sine si niste usi automate glisante..Le mai trebuie si instalatia de climitatizare ..
DUAL a spus:...
Are si 20-76 o instalatie pe un gaz frigorific de tip R6,care nu tine foarte mult .. Insa in toamna cred ca nici un vagon din seria xx-76 nu are instalatia de climatizare functionala.. Desi era cald afara WRlee ul Isterului nu avea AC,a fost 19-76 pe IC 521 cateva zile ,nu mergea AC,ul... calatorii foarte indignati.20-76 care au facut Galatiul,si care inca fac 1821/2 la fel.. doar ventilatie ...
Eu cand a aparut serviciul IC la un an dupa ,mergeam la facultate pentru pregatiri,si mergeam cu IC522(526),care avea 20-76/19-76... Doar atunci stiu ca au functionat aceste instalatii in ele .. Dupa ,prapad.

21-76/86 au setata din fabrica temp ambientala undeva la 24-28 de grade,si nu se simte atat de mult prezenta AC ului per total
Folosim cookie-uri esențiale pentru a face acest site funcțional, și cookie-uri opționale pentru a îmbunătății experiența ta.