Nu cred ca ironiile si exagerarile din mesajul tau isi aveau locul aici. Ar fi fost mai frumos sa explici de ce teoria mea nu este valida si sa vii cu argumente care sa sustina criticile tale din mesajul initial asupra calitatilor acestei locomotive. Dar, ma rog, asta-i caracterul tau si, in niciun caz, afirmatiile tale nu-mi vor strica ziua.
Nu am niciun fel de pasiune pentru tehnologiile folosite in locomotivele diesel sau electrice, fie ele de actualitate sau de acum 50 de ani asa ca am luat de buna declaratia managerului general:
"
Este o locomotivă a viitorului ce întruneşte condiţiile stagiul 3B pentru emisii poluante care nu este încă obligatoriu în UE".
Din care am dedus ca motorul si linia de transmisie sunt de cea mai noua generatie.
Oricum, eu am considerat normal ca lansarea unui nou produs industrial fabricat in Romania, cu toate consecintele acestui eveniment, sa ma bucure.
In rest, sunt sigur ca, fiind mult mai priceput decat mine in ale locomotivelor, ai dreptate in ceea ce spui:
ionut07 a spus:
Sasiul, boghiurile, transmisia, repere deja proiectate din perioada comunista, motorul importat de la Caterpillar, partea de comanda preluata din diverse surse. A mai ramas tabla de pe caroserie si "balustradele" de inox. Astea sunt sigur meritul lui Gruia Stoica. Aspectul caroseriei este insipid.
[...]
Asa cum am spus si mai sus, ar fi fost bine, insa, sa aduci si argumente in sprijinul afirmatiilor tale astfel incat aceia dintre noi care nu au un bagaj de cunostinte atat de bogat ca al tau sa inteleaga de ce aceasta realizare este un esec total.