Info Probleme

Va salut! Mi-am schimbat adresa de email [aici si exact din acea zi primesc mesaje spam, si nu unul, gramezi . Imi puteti spune motivul, va rog?

Va salut! Mi-am schimbat adresa de email [aici si exact din acea zi primesc mesaje spam, si nu unul, gramezi . Imi puteti spune motivul, va rog?

@Chode nu am nici cea mai vaga idee de ce tu primesti spam exact din aceasi zi....probabil in acea zi ai intrat si pe alte siteuri sau te-ai inregistrat pe undeva....noi nu trimitem spam-uri si nici nu furnizam vreo adresa de email pe undeva, site nu este infectat :).

P.S. e suficient sa trimiti un email la o persoana care este infectata cu vreun troian.....si adresa ta poate sa primeasca spam...

Multumesc, nu am trimis email cuiva de pe acea adresa de email si nici nu m-am inregistrat pe alt site, doar aici.

Multumesc, nu am trimis email cuiva de pe acea adresa de email si nici nu m-am inregistrat pe alt site, doar aici.

Ramane varianta ca iti este virusat telefonul/calculatorul.

Baza de date a forumului este criptata, din server nu pleaca nimic....virusat am fost doar ...cu COVID.

• Sad
Reacții: AdyAero
Au mai avut cateva persoane din cercul apropiatilor, atat in Romania cat si afara si oboseala a fost prezenta in toate cazurile. Cele mai multe au fost usoare, numai in doua cazuri s-a lasat cu spitalizare si intr-unul chiar cu intubare. :( Se pare ca varsta nu are prea mare importanta in gravitatea evolutiei bolii.

Salut,
Am şi eu o problemă....maaare.
Azi am observat-o.
Folosesc pe laptop ca browser Mozilla Firefox.
Ei bine , NU mai pot accesa " forum lokomotiv" neam...îmi zice că nush ce certificate nu-s în ordine.
Pe Microsoft Edge merge....
Tare îmi e ca cei de la Microsoft să nu fi făcut vreo coşonerie tipică lor şi să nu îţi mai meargă X browser pe care îl ai ca să faci switchul la Edge.
Am încercat să intru în browser cu about:config şi să văd dacă la security.enterprise , certificatele sunt pe True or False...sunt setate pe True şi câmpul e oricum inaccesibil.
No....am intrat şi în Options la Firefox, Certificates, găsit forum lokomotiv, dat delete şi tot nu mere.
Heeeelp !
Cheers,
Marius.
PS:
Postat de pe Android ..

Salut, asta primesc înapoi.

Atașamente

• 20201130_203335.jpg
    20201130_203335.jpg
    323 KB · Vizualizări: 14
Salut,
@Horia_Radulescu Multumesc de raspuns.
Am golit, am dat flush la DNS , am facut niste setari interne....
Pana la urma, am inchis tot, dat restart la laptop...si merge...
Stiu ca , inainte de asta, am facut si un Update la Flash Player ( cred ca ultimul update posibil inainte de a nu mai putea fi folosit in decembrie )...
No merge acum...
Nush de ce nu a mers...eu asa ceva nu am mai intalnit.
Nici www.google.com nu mai puteam accesa....
Marius.

Salutare

se poate verifica daca e o problema locala cu PC sau cu forum.

aici:

si aici, pentru verificare comunicarii prin IPV6:

Salut, am deschis si un thread pt aceasta problema dar copiez si aici intrebarea mea, poate gasesc o rezolvare.

N-am mai trecut pe aici de ceva timp si ma gandeam sa mai postez o poza din colectia mea.
Vad ca nu exista link sa-ti faci user nou pe storage de unde am tras concluzia ca se foloseste cel de pe forum.
Am incercat sa ma loghez pe storage dar imi spune ca parola nu e o corecta si cand dau sa-mi reseteze imi spune ca username-ul/email nu au cont valid pe storage.

Alt help/tutorial nu am gasit.

Aveti cumva vreo sugestie?
Kuky

• Like
Reacții: mrpuf
Salut, am deschis si un thread pt aceasta problema dar copiez si aici intrebarea mea, poate gasesc o rezolvare.

N-am mai trecut pe aici de ceva timp si ma gandeam sa mai postez o poza din colectia mea.
Vad ca nu exista link sa-ti faci user nou pe storage de unde am tras concluzia ca se foloseste cel de pe forum.
Am incercat sa ma loghez pe storage dar imi spune ca parola nu e o corecta si cand dau sa-mi reseteze imi spune ca username-ul/email nu au cont valid pe storage.

Alt help/tutorial nu am gasit.

Aveti cumva vreo sugestie?
Kuky

salut

Contul de pe storage se activeaza manual de catre mine,
Trimite-mi te rog un PM si ti-l activez

Buna. As fi avut nevoie de specificatiile pentru standardul romanesc de module( candva, undeva, le-am descarcat, dar nu le mai gasesc), dar nu mai apar desenele. Nu s-ar putea reposta sau reactualiza schitele? Nu cred ca este vina calculatorului, am incercat de pe 3 unitati, si cu Win10 si cu XP. Multumesc.