diorama lui gamitzu

da
Da e modificata cum am vrut eu. Daca o faceam ca in plan mergeau numai vreo 2 locomotive.Eu am marit razele la curbele din tunel si le-am modificat.Am folosit numai materialele din cutie, cum am vrut eu. Pretul a fost foarte bun, 220$ la o oferta de craciun. :evil:

Ultimele poze cu mararul si patrunjelul de la Woodland Scenics. Urmeaza ceva crengi uscate si boscheti diferiti. Mai e pana la copaci si case. :-(

Super, super. :)
Felicită’ri. Când e gata pot sa vin sa facem o şedinţ㒠foto la Galaţi? :)

O sa mai dureze pana la gata.
@Mity Oricand :-D
O sa incerc sa pun ceva boscheti si floricele. Copacii sant inca prin dulapuri, nevopsiti, bulk, case am numa vreo 3 gata, pana la 15 mai e cale lunga. Tot e bun ca am terminat cu mizeria mare. Acuma e mai simplu, ceea ce fac, montez direct. O sa incerc sa fac un modul separat cu orasul complet , cu straz si lumini si sa-l aplic cand e gata direct. Pare mai simplu de lucrat pe masa decat pe modul.
Abia astept sa incerc Fine -Leaf foliage-ul de la Woodland. Au scos acum si varianta ce imita structura uscata de copac. Vreau sa vad un pom verde cu cateva crengi uscate de la omizi ;-). Sau un grup de boscheti verzi , cu cateva crengi uscate. In cutii arata bestial.

Din pacate gara pe care o am nu imi mai place in contextul actual si va trebui sa caut alta. Asta e buna da nu prea se potriveste cu o halta prafuita, cum as vrea eu.

Asta e cea care o sa-i ia locul cel mai probabil.Are si peron, micut cum vreau.
https://www.wholesaletrains.com/Detail.asp?ID=200823120

:-D Din nou la treaba, am dat de materialele pentru facut boscheti sau chiar copaci. Cam asa arata ca textura.

Se pot planta direct, rupte bucatele sau dupa cum vrea fiecare. Acum au fost scoase din cutii, da ele mai trebuie ciufulite ca s-au presat de la ambalare si stat mult in cutii. Culmea este ca e un material natural, foarte fin, probabil un ciuline de pe camp sau cine stie ce buruiana nenorocita pe care ei o vand la pret bun dupa ce o usuca si o vopsesc. Eu am balacait pe dealuri, munti si prin stufarisuri prin delta da nu am gasit nimic sa semene cu astea. Bag seama ca vorba aia cu saracul se adevereste in cazul nostru.Tot la aia cu bani le creste asta in curte. :-(

Culmea este ca e un material natural, foarte fin, probabil un ciuline de pe camp sau cine stie ce buruiana nenorocita pe care ei o vand la pret bun dupa ce o usuca si o vopsesc. Eu am balacait pe dealuri, munti si prin stufarisuri prin delta da nu am gasit nimic sa semene cu astea.

Nu ai cautat unde trebuie,
trebuie sa cauti pe fundul marii ca de acolo sunt luate si astea :grin: ,
nu fac misto si nici nu glumesc.

p.s. ma refer la structura ramurilor.

:-D noooooooooooooooooooopeeeeeeeeeeeeee.
Astea de la Woodland sant un produs vegetal, sant sigur 110%.Aia de la Noch stiu ca e o alga marina. :-? Am vazut intr-o iarna pe camp un fel de iarba in tufe mici care mergea bine tare sa faci tulpini de pomi din ea. Pt Ho era sigur buna, iar pt N crec ca trebuia sa cauti ceva mai mici. da nu am avut timp sa sar din masina si sa le studiez, ca ma grabeam rau.Si de atunci nu am mai fost toamna-iarna pe acasa..Cred ca era un ciulin cum am zis, dinala pitic. Da o sa mai caut eu si o sa ma lamuresc. De asta ce zici? E bun la facut masa de padure, mareeeeeee. multa.
http://woodlandscenics.woodlandscenics.com/show/category/ForestCanopy
asta e linkul.
;-)

:grin: corect. Da mentionez ca din ce vad e la ele, seamana mai degraba cu un marar decat cu o alga. Da ma rog, eu balacai cu vapoarele pe apa, si nu as vrea sa ajung vreodata pe dedesubtul apei, doar sa vad algele, desi era sa o patzesc de 2 ori in 23 de ani :x .Mercy pentru informatie, ideea este ca sant foarte realiste. Iar noch cred ca e partener cu woodland pt ca am vazut o forma de stanca la Qbywan pe care el zice ca a luat-o de la Noch iar eu o folosesc de 3 ani luata de la Woodland. Tot e bun decat deloc. Inca mai caut prin balarii ceva sa semene cu trunchiul de arbore la scara N. ;-)

Sigur a fuzionat Woodland cu Noch, azi mi-am tras de la http://www.trains-addicted.ro/ material de prefacut vegetatie.

in poza, in partea dreapta sus vei vedea pungutze cu fuziuni :grin:

Sau daca nu e fuziune, cred ca prefera sa vanda impreuna, ei stiu ce intelegere comerciala au. Sau Noch ia marfa vrac de la Woodland, ambaleaza la mai mic si pun ambele sigle? oricum, e de bine. :aplauze:

Salut ,
Noch este importatorul pentru Woodland Scenics ......deci produsele sunt identice .Daca eu cumpar ceva de la dealerul meu (direct din state scrie numai Woodland pe ambalaj.....daca cumpar din orice alt magazin scrie pe ambalaj si Noch ,dar inauntru este marfa identica.........).
De fapt Noch aduce exclusiv si Athearn ,Kato sau Atlas ......dar numai un nebun cumpara locomotivele de la Noch :-? .De aceea sunt dealeri care s-au specializat cu importul din SUA :aplauze: :aplauze: :aplauze:

SantaFeFan a spus:
Salut ,
Noch este importatorul pentru Woodland Scenics ......deci produsele sunt identice .Daca eu cumpar ceva de la dealerul meu (direct din state scrie numai Woodland pe ambalaj.....daca cumpar din orice alt magazin scrie pe ambalaj si Noch ,dar inauntru este marfa identica.........).
De fapt Noch aduce exclusiv si Athearn ,Kato sau Atlas ......dar numai un nebun cumpara locomotivele de la Noch :-? .De aceea sunt dealeri care s-au specializat cu importul din SUA :aplauze: :aplauze: :aplauze:

Legat de WS si noch, Rudi are dreptate, asta i-am intrebat si eu la Nuremberg, raspunsul a fost ca doar vand produsele WS sub brandul lor, defapt si oferta este destul de mica, doar produsele cele mai populare se vand asa.

p.s
Deci daca imi iau un big boy de la noch o sa fiu nebun? :razz: Preturile nu-s rele deloc.

@Florinn , si Noch vrea sa faca putin profit......este legitim .Dar daca am ocazia sa cumpar ceva mai ieftin ,am sa fac.........
http://www.rd-hobby.de/shopping/catalog.php?id=187
daca cumperi direct din SUA este si mai ieftin .........

:-D eu iau direct de la woodland, le trimit direct la vapor. au niste preturi de catalog de te apuca rasul. in europa ajung de 3 ori mai scumpe.
si mai au si discount de client fidel.Numai astia stiu sa faca comert civilizat si sa te atraga.Ca marketing mi-au trimis mereu in cutia cu comenzi cate ceva nou, de proba si au reusit sa puna mana pe mine. eu sant multumit de ei.

marketingul american nu prea da rateuri. Asa se face ca, la o bautura proasta cum e coca lu'cola ii fac reclama in draci, sa faci accid :grin: la stomac. Daca e asa buna de ce-i fac atata reclama?
Referitor la preturi, americaninos pot da lectii lumii de pe vechiul continent. Stam pe cur si luam notitze :evil: