Buna seara din nou,
Din pacate timpul nu este indestulator si va scriu din nou cu intarziere.
Asadar sa nu o mai lungim si sa trecem la treaba:
Premiul I
-o locomotiva electrica marca Amintiri Feroviare art 10011 (no digital) 
Se poate castiga aceasta locomotiva daca reusesti sa construiesti orice material rulant motorizat ( locomotiva, automotor, drezina, tramvai etc.)
Se acorda userului
Laur_N_Balaur pentru locomotiva LDH 1250, lucrare prezentata in acest topic:
Salutare tuturor, M-am gandit sa incep un nou proiect (de parca nu avem deja destule incepute ) Asadar, am inceput finisarea unei carcase de LDH-1250 printata de CORNEL TT ® © Dupa finisaj, am aplicat bare si alte piese ce se puteau aplica, fara sa ma impiedice la vopsire mai tarziu...
forum.lokomotiv.ro
Premiul II
-pachet doua vagoane cuseta marca Amintiri Feroviare art. 20070 varianta rosie, art. 20071 varianta albastra/gri, in speranta ca productia deja afectata de aceasta epidemie nu va intarzia prea mult.
Se poate castiga acest pachet daca reusesti sa construiesti orice vagon de calatori.
Dupa consultari cu colegul de forum Gam3 am ajuns la concluzia ca lucrarea userului lucian29 cu vagonul de posta nu poate intra la categoria sus mentionata.
In concluzie la aceasta categorie nu avem nici un castigator.
Premiul III
-un set de vagoane Sgns transport containere marca Amintiri Feroviare art.35011.
Se poate castiga acest set daca reusesti sa construiesti orice vagon de marfa.
Se acorda userului lucian29 pentru lucrarea prezentata la acest topic:
Buna seara. Pentru concurs ma prezint cu una bucata vagon de manipulatie CFR inceput pe 27.03.2020. Face parte dintr-o mini serie de 7 vagoane, celelalte fiind incepute deja, nu se califică. Mulțumesc pentru sprijin Gam3, Cosmin si Radu. Vagonul este Marklin. Se demonteaza relativ usor. Am ras...
forum.lokomotiv.ro
Premiul special
"Cea mai reusita cladire CFR realizata in aceasta perioada va fi premiata cu setul Sachsen Modelle 14009 Balkan Express"
oferit de Lucian402
se acorda userului
bogdanra pentru lucrarea Cladirea Garii Petrosita TT, lucrare prezentata la topicul:
Pentru ca de 2 ani tot incerc sa fac si eu ceva nou la diorama mea si pentru ca, desi am avut documentarea, nu am facut nimic concret in a construi cladirile (mereu a fost altceva mai "urgent", dar si pentru concursul de "Conavid" m-am deci sa particip si eu cu o constructie. Aceasta este...
forum.lokomotiv.ro
Pentru detalii privind intrarea in posesie a premiilor rog castigatorii sa ma contacteze in privat sau la
[email protected]
Felicitari castigatorilor si nu in ultimul rand tuturor participantilor pentru efortul depus.
@cosmin78 Am urmarit cu interes lucrarea si o voi urmari in continuare. Te felicit pentru indemanarea cu care lucrezi si de asemeni pentru acuratete informatiilor folosite la elaborarea proiectului tau. Asteptam si finalizarea
O seara buna tuturor