Automotorul CFPV produs de Astra in 1935

Foarte interesant !!!!
Cu mica erata ca nu era singura antreptiza privata in domeniul cailor ferate cale normala...mai existau doua in zona: La Buzau si mai sus un pic, la Panciu. Cea prahoveana era de departe cea mai dezvoltata ( ca nr de km si parc in exploatare) si, spre diferenta de cea de la Panciu, era si administata eficient .... inca o data, multumim ptr. link. Exista pe internet si continuarea ?
Da, la pagina 19:

Si acum, festinul. Un an si jumatate de discutii si poze interesante. Multumesc, Florin.

http://www.filedropper.com/railwayfan

Pe acolo era vorba ca (acum 10 ani) cineva avea gata o monografie CFPV. Ce s-o mai fi ales de ea?
Buna seara, in calitate de trenulist nascut in "mica Vienna"- sunt deosebit de interesat de automotarele romanesti, mai ales cele produse de Astra. Mai se afla cineva in posesia acestui fisier? Asemena automotoarelor, si link-ul s-a prapadit in goana trenului.

• Like
Reacții: mrpuf
Pe viitor, incercati sa folositi pentru transferul fisierelor largi (pana la 1GB) Firefox Send. Nu e nevoie nici macar de o adresa de email.

Cu atatea informatii despre CFPV, ma asteptam ca cineva sa indrazneasca o monografie ilustrata sau macar o macheta. Va mai mobilizez un pic cu niste date :)

In fotografia lui Catalin se vede si cosul sobei, caci vizavi de WC nu erau inca 2 locuri pe banca de lemn, ci un compartiment de incalzire cu depozit de carbuni. Iar din ce stiu, clasa a III-a avea doar 50 de locuri, cu portbagajele aflate deasupra ferestrelor (ca si la clasa a II-a de altfel, cu 16 locuri pe canapele acoperite cu plus rosu). Distanta intre osiile boghiului ar fi fost de doar 3500 mm.
skf.jpg
Salut. Am desenat eu in 3D o macheta a automotorului CFPV aici:

Salut. Am desenat eu in 3D o macheta a automotorului CFPV aici:
Salut!
Doar pentru scara 1:120 este disponibil?

In principiu orice locomotiva la scara TT se poate scala si printa la scara N si H0.
Problema e sa ai o imprimanta 3D mai mare decat am eu. A mea tipareste obiecte cu lungimea maxima 165mm.

• Like
Reacții: cosmin78