Elefantul la N

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Salut Horia,
Ucs-ul ala chiar are niste tampoane oribile. In rest e bine facut.
La Hecht-uri am de gand sa mai pun vreo 2 B4yw 36/50 Roco si un Br18.5 de la Trix(plan de viitor).

Nelu.
 
buna Nelu,

de acord cu tampoanele, nici Ucs-urile mele nu excelau deci au primit tampoane de la Gerd Kuswa (multumesc Gerd!) :)

vagoanele Grupa 23 nu prea le vad bine cu 18.5, nu stiu de ce... 18.5 erau domiciliate in anii 1950 pe München, Koblenz, Hechturile erau in general in nord... iar dupa 1960 din 18.5 s-au facut 18.6... care au mai circulat doar cativa ani si gata cu ele :(
 
@Horia, Br38,41,50 nu le pun din motivul simplu ca le am alocate la alte garnituri.Br01, mai corect Br011 o astept la o alta garntura.Asa ca din locomotivele mai mari imi raman doar Br39 si Br18.5( si o prefer pe ultima).
In momentul asta nu vreau sa cumpar locomotive care le mai am....In viitor daca voi avea o colectie mai mare ma gandesc si la o reorganizare pentru un realism mai mare al garniturilor.
 
ok ;)

P10 (39) prusaca era insa o masina folosita pana tarziu in anii 1960 la accelerate si chiar si rapide, si tin minte sa fi vazut poze de Höllnagel, Bellingrodt si alti Rotthowe unde se vedea combinatia 39 - Gr.23 - E30/36 si chiar si UIC X...

era un Eilzug spre Konstanz, fotografiat prin 1955 la Engen, cu 39 Bw. Singen, vagoane de accelerat 30 / 36 si Mitteleinstiegwagen Grupa 52 (Arnold, Fleischmann)... si parca si un Hecht ca AB...
 
Pana la urma nu postati va rog cateva poze cu vagoanele enumerate mai sus pentru seria 50 - DR ep III ? Sa am un punct de plecare macar.... :lol:
 
Pentru compuneri autentice de trenuri germane, cauta poze aici:

http://www.eisenbahnstiftung.de/bg/?action=galery&thema=64
 
Nu vreau sa fac praf subiectul lui Elef, sper sa nu se supere, iata ce am gasit:
http://www.rheinmodellbahn.de/media/Bilder/Zuege%201958/G-Zug-BR-44.jpg
http://www.eisenbahnstiftung.de/bg/?action=showpic&num=189&search=50
http://www.eisenbahnstiftung.de/bg/?action=showpic&num=253&search=50
http://www.eisenbahnstiftung.de/bg/?action=showpic&num=257&search=50
http://www.eisenbahnstiftung.de/bg/?action=showpic&num=82&search=50
Ce parere aveti ?
Eu vad ca a tras detoate... :lol:
 
Dupa ceva asteptare, mai putin decat ma asteptam si surpinzator chiar mai ieftin, mi-au sosit 2 Silberlingen Minitrix comandate de pe Ebay.deci garnitura mea cu Br23 ar fi completa :D .

Original:
http://gallery62603.fotopic.net/p34325321.html
Garnitura mea:


:)
 
Un Br57.10-35 Minitrix aterizat prin colectia mea(incep sa apara si locomotivele de marfa):

 
buna,

o mica rectificare: cele scurte sunt facute de LSModels la Modern Gala pentru firma MKM (MKM este de fapt o filiala a lui Hünerbein din Aachen, prieten bun cu seful de la LS)

iti recomand sa le folosesti pe cele de la Hobbytrain/Lemke cu cuple fixe Hammerschmidt sau Flm Profi (9545) pentru ca au tendinta de a decupla usor.

in orice caz, o garnitura frumoasa si cat se poate de autentica! ;)
 
Dupa o oarecare pauza am mai facut si io 2 achizitii:

Br 18.4




Br 52


Model vechi(chiar daca e fabricat in 2010), cred ca astia de la DB s-au gandit ca Minitrixu' o sa scoata niste modele naspa si le-au taiat repede :)).
 
Felicitari pt achizitii, arata impecabil, tractiunea a ramas tot pe seama tenderului ?
 
:D Ma intrebam io unde a disparut BR39 de la cluj :| Chiar vroiam sa imi iau si eu unul dar m-am gandit foarte tarziu si oricum nu aveam ce pune dupa ea. :D