Elefantul la N

Faiiinee !! :grin:

Buna Nelu,

Exact la aceasta fotografie de pe DSO faceam referire in mesajul meu de dinainte. Numai ca nu imi aminteam sa fi fost la HH-Harburg ci o plasam undeva mai in sud, in NRW.

@sogard: vezi ce simplu e sa faci trenuri autentice daca alegi tema asa cum trebuie? :grin:

Sunt de acord Horia ! Eu le-am cumparat pe cele care mi-au placut , Elef intai se uita la poze si pe urma cumpara.

03.10 Neubaukessel domnu', cand se spune "03.10" fara a mai pune nimic altceva se gandeste lumea la versiunea de dinainte... Unii chiar vad albastru, de trei ori albastru (03 1014, 03 1022 si 03 1043) :-P

Faine garnituri.

Sa trecem un pic granita si sa avansam o epoca(IV) - un pic de nostalgie de la TT.

In final garnitura o sa aiba un DR V100 la tractiune .

:grin: De cand tot zic ca imi fac si eu un microcircuit ca al tau .
Cine produce vagoanele ? Imi aduc aminte perfect de cele la TT, daca nu zic gresit au reaparut in poductie la Tillig.

Am continuat cu material rulant DR - in continuare nostalgie TT.
E42 - Brawa 63010:

Rama etajata : Minitrix 15882 - noroc ca sunt singurii care o fac , ca se chinuie sa rivalizeze cu rama realizata de PIKO acum 40 ani....

Si parca e o diferenta fata de TT unde unul din capete era cu post de conducere, 15882 avand capetele identice precum in poza.

E42 - Brawa arata incantator !

Pune te rog poze cu boghiurile din laterala si de dedesubt (de la etajate) desi nu le mai am , carcasele seamana foarte mult cu cele de Piko. Boghiul cu trei osii pare sa fie construit pe o bucata de tabla similar cu cele de la Piko...

Salut Nelu,

sa le stapanesti sanatos. Mda, o garnitura cu multe nostalgii TT-iste.
Dar te rog, cand faci poze de acest tip, scoate cupla de pe masina ca ne facem de tot rasul in fata colegilor HO-isti :)
Nu de alta, dar fara reperul asta monstruos, e greu de ghicit ca vorbim de gandaci la N...

Dragos - o sa fac niste poze la boghiuri.Inclin sa cred ca sunt in felul in care l-ai descris.

Liviu - inca nu am hotarat la ce garnitura voi pune E42 - sigur nu la etajate.
Oricum bine ca ai adus vorba de 243 fiindca am aduagat-o in coada :D.Mai sunt ceva garnituri de calatori de facut si ar fi chiar OK.

Catalin - cred ca acea cupla se scoate un pic mai greu.Nu am analizat foarte atent , dar prinderea cuplei nu mi s-a parut a fi cea "moderna".

243-ul meu merge chiar bine si nici asa rau n-arata. E model mai vechiut, se vede pe (in) ea, dar nici n-a costat prea mult.

Salut, nu mai stiu exact, dar parca 211 era pentru persoane si 242 pentru marfa? nu ca ar conta foarte mult cand te joci:))
Imi plac foarte mult prezentarile...

DR243 cu etajatele (DDR-iste si unele si altele) au circulat sigur, am vazut poze.
De data asta chiar m-am interesat cu ce pot sa combin etajatele (luate fara sa stau pe ganduri).

Tablele le-am vazut partial , mastile ma intereseaza mai mult . E o chestie pe care eu nu o cunosc si e tare curioasa. Ne-ar putea lamuri cunoscatorii mai mult despre provenineta acestei garnituri, eu in acest moment am dubii ca ar fi vorba de o matrita noua :grin:

Dragos boghiul cu 3 osii arata in felul asta:

Inca un pic de material rulant DR.

Minitrix 15965:

Minitrix 15962:

Minitrix 15963(15964):

Toata garnitura 15963+15965+15962+15964: