Activități recente

• C
    cosmin78 a răspuns la subiectul Regionala CFP.
    Multumesc! Va urma si varianta albastra, epoca 3a, pe baza Liliput, cat de curand, sper.
  • mpursu
    mpursu a reacționat la postarea lui B74MRV în subiectul Regionala CFP cu Like Like.
    Arata excelent "postasul" !!!
  • mpursu
    mpursu a reacționat la postarea lui cosmin78 în subiectul Regionala CFP cu Like Like.
    După mai bine de 25 de ani de la prima întâlnire cu piticania Roco, sub forma unui start-set complex, iată că o am din nou in posesie...
  • Radu161
    Radu161 a reacționat la postarea lui cosmin78 în subiectul Regionala CFP cu Like Like.
    După mai bine de 25 de ani de la prima întâlnire cu piticania Roco, sub forma unui start-set complex, iată că o am din nou in posesie...
  • B74MRV
    B74MRV a răspuns la subiectul Regionala CFP.
    Arata excelent "postasul" !!!
  • M
    Michael a reacționat la postarea lui Gam3 în subiectul Noutati Trains-Addicted cu Like Like.
    am-060045 Vagon pentru transport cereale, tip Uagps, al companiei "Agroexport", inmatriculat CFR. Ep 4. In timp sper la mai...
  • C
    • 1000025798.webp
    • 1000027024.webp
    • 1000027020.webp
  • F
    flo82 a răspuns la subiectul Piatra Neamt (509).
    Statia Piatra Neamt are si sistem CELS (control electric al starii de liber/ocupat a liniilor din statie) ? Ar fi interesant de vazut...
  • B74MRV
    B74MRV a reacționat la postarea lui Gam3 în subiectul Colecția lui Iaşu cu Love Love.
    Câteva imagini de acum 100 ani. Vagoane particulare pentru tranport bere si vin.
  • B74MRV
    B74MRV a reacționat la postarea lui cosmin78 în subiectul Regionala CFP cu Like Like.
    Muncile in atelierul regionalei au reînceput de câteva zile, fiind prestate diferite activități. Noi intrări, cosmetizare vagoane cu...
  • gamitzu
    gamitzu a reacționat la postarea lui cosmin78 în subiectul Regionala CFP cu Like Like.
    Muncile in atelierul regionalei au reînceput de câteva zile, fiind prestate diferite activități. Noi intrări, cosmetizare vagoane cu...
  • mpursu
    mpursu a reacționat la postarea lui cosmin78 în subiectul Regionala CFP cu Like Like.
  • C
    cosmin78 a reacționat la postarea lui Michael în subiectul Zona Giurgiu cu Like Like.
    Salutari, Iunie - 2025: Mihai
  • C
    • 1000025700.webp
    • 1000025708.webp
    • 1000025636.webp
    • 1000026887.webp
    • 1000026889.webp
    • 1000026892.webp
    • 1000026894.webp
    • 1000026891.webp
  • mpursu
    mpursu a reacționat la postarea lui Michael în subiectul Zona Giurgiu cu Like Like.
    Salutari, Iunie - 2025: Mihai