Activități recente

• Hurricane
    Hurricane a reacționat la postarea lui Gam3 în subiectul Colecția lui Iaşu cu Like Like.
    Câteva imagini de acum 100 ani. Vagoane particulare pentru tranport bere si vin.
  • AdyAero
    AdyAero a reacționat la postarea lui Michael în subiectul Zona Giurgiu cu Like Like.
    Salutari, Iunie - 2025: Mihai
  • M
    Michael a răspuns la subiectul Zona Giurgiu.
    Salutari, Iunie - 2025: Mihai
  • AdyAero
    AdyAero a reacționat la postarea lui Gam3 în subiectul Colecția lui Iaşu cu Like Like.
    Câteva imagini de acum 100 ani. Vagoane particulare pentru tranport bere si vin.
  • C
    cosmin78 a reacționat la postarea lui ALX în subiectul Colectia lui ALX cu Like Like.
    Salutari tuturor Doresc sa prezint o rulare la expozitia de la Békéscsaba cu o garnitura tractata de locomotiva Electroputere LDE3000...
  • C
    cosmin78 a reacționat la postarea lui Gam3 în subiectul Colecția lui Iaşu cu Like Like.
    Sunete locomotiva CFR 230.241. Model echipat cu decodor digital cu sunet și generator de fum dinamic. Rulaj locomotiva model 230. 241...
  • C
    cosmin78 a reacționat la postarea lui Gam3 în subiectul Colecția lui Iaşu cu Like Like.
  • Gam3
    Gam3 a răspuns la subiectul Colecția lui Iaşu.
  • gamitzu
    gamitzu a reacționat la postarea lui Gam3 în subiectul Gari CFR tip MAV cu Like Like.
    Astăzi despre copaci. Pentru că nu am făcut niciodată și nu am timp acum să încep am zis să cumpăr niște copaci gata făcuți pentru a...
  • AdyAero
    AdyAero a reacționat la postarea lui ALX în subiectul Colectia lui ALX cu Like Like.
    Salutari tuturor Doresc sa prezint o rulare la expozitia de la Békéscsaba cu o garnitura tractata de locomotiva Electroputere LDE3000...
  • AdyAero
    AdyAero a reacționat la postarea lui DPS în subiectul Filmari DPS Romania cu Like Like.
    Va invit sa vizionati un videoclip cu 20 de trenuri filmate in zona Chiajna, la aproximativ 12 km de Gara De Nord din Bucuresti...
  • mpursu
    mpursu a reacționat la postarea lui ALX în subiectul Colectia lui ALX cu Like Like.
  • Gam3
    Gam3 a răspuns la subiectul Gari CFR tip MAV.
    Bun asa. Eu nu m-am gandit la acest lucru. Cred ca am aruncat tot.
  • gamitzu
    gamitzu a reacționat la postarea lui ALX în subiectul Colectia lui ALX cu Like Like.
  • ALX
    ALX a răspuns la subiectul Colectia lui ALX.