In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei.
Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Dupa ceva timp ca membru al acestui distins forum am hotarat sa pun si eu niste poze cu ce material rulant am
Si pe viitor sper sa incep sa fac o mica diorama.
Vizionare placuta :wink:
In calitate de "mochetist" pot sa zic, ca tot ce am material rulant am sunt:
2 etajate CFR piko
1 Br 225 Roco
1 Br 290 Roco
1 Br 80 Piko hobby
1 Br 80 Piko hobby cu tender
3 Vagoane interfigo
2 Vagoane marfa Roco
1 gondola Piko Ep III
1 Vagon Marfa Piko ep III
3 Vagoane Calatori Piko ep III BI 3. Kl. DB
1 Vagon IC restaurant Roco
2 seturi sine A+B Fleischmann Profi Gleis
P.S. Camera acu am terminat so renovez
P.S2 pozele sunt facute cu un SE k610i deci e calitate medie la poze
Felicitari Domn'le ! Ai o multime de modele superbe . Vagoanele de marfa sint OK ... cele de calatori insa ... nu arata deloc bine pe curble R2 . Din pacate si eu sint in aceeasi situatie , de aceea vagoanele preonderente vor fi cele de marfa si citeva de calatori cu 2 osii .
Sper ca BR290-ul e cu cuple digitale ! Isi merta toti banii !
Pai aia am vazut si eu, sinele sunt 2 seturi noi ce din intanplare le-am gasit la un pret bun.
Mai ales etajatele cfr, ca mai vreau sa iau 2 da mii frica de sine ca aproape ca se ating intre ele la curbe
cat despre br290 nu am inca nimik pe digital, e modelul simplu achizitionat cu mandrie de la rally
Acest site folosește cookie-uri pentru a ajuta la personalizarea conținutului, pregătească experiența și să te păstreze autentificat dacă te înregistrezi.
Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.