Activități recente

• Frank_L
    Frank_L a reacționat la postarea lui cosmin78 în subiectul Regionala CFP cu Like Like.
    Verde frunză peste PwPost4ü-28 Fleischmann și Pwi 29 Roco. Remediat și ceva erori de vopsea că nu se poate fără... Comparăm...
  • C
    cosmin78 a răspuns la subiectul Regionala CFP.
    Dacă tot am prins compresorul in toane bune ( ăla silențiosu', făcut de je într-un alt deceniu), am pus un verde praz și pe un poștal...
    • 20250427_210905.webp
    • 20250429_131216.webp
    • 1000024829.webp
    • 20250430_123611.webp
  • AdyAero
    AdyAero a reacționat la postarea lui cosmin78 în subiectul Parcul auto CFP cu Like Like.
    Și am uitat de cioara asta. Camuflează bine culoarea neagră. Îi găsesc eu ceva de "muncă".
  • AdyAero
    AdyAero a reacționat la postarea lui cosmin78 în subiectul Parcul auto CFP cu Like Like.
    Divizia auto CFP a inregistrat zilele astea un nivel de activitate destul de mare față de media anuală. Rezolvate anumite probleme...
  • Frank_L
    Frank_L a reacționat la postarea lui Gam3 în subiectul Stiri cu Like Like.
    "Festivalul Podul de Flori" sursa poze - facebook Primaria comunei Golăiești. Am pozat trenul la dus si la intors...
  • Frank_L
    Frank_L a reacționat la postarea lui Gam3 în subiectul Pozele mele cu Like Like.
    Cateva poze facute in luna februarie. Zona Piciorul Lupului. Linia coboara de la Barnova spre Iasi. Alta zi alta locatie...
  • C
    cosmin78 a răspuns la subiectul Parcul auto CFP.
    Și am uitat de cioara asta. Camuflează bine culoarea neagră. Îi găsesc eu ceva de "muncă".
    • 1000024522.webp
    • 1000024521.webp
  • C
    cosmin78 a răspuns la subiectul Parcul auto CFP.
    Divizia auto CFP a inregistrat zilele astea un nivel de activitate destul de mare față de media anuală. Rezolvate anumite probleme...
    • 1000024506.webp
    • 1000024510.webp
    • 1000024488.webp
    • 1000024500.webp
    • 20240705_151936.webp
    • 20240620_175920.webp
    • 20240620_175107.webp
    • 1000024514.webp
  • C
    cosmin78 a reacționat la postarea lui gamitzu în subiectul Regionala CFP cu Like Like.
    Nu cred ca vrei sa vezi ce face acetona pe plasticul injectat sau vopsea.eu am harcait o jumatate de ora o litera la o locomotiva...
  • C
    cosmin78 a răspuns la subiectul Regionala CFP.
    Acetona este agresivă, incontrolabil procedeul pe plastic. Mă refer la acetona industrială și nu la acetona pentru unghiuțe, pe care am...
  • gamitzu
    gamitzu a răspuns la subiectul Regionala CFP.
    Nu cred ca vrei sa vezi ce face acetona pe plasticul injectat sau vopsea.eu am harcait o jumatate de ora o litera la o locomotiva...
  • AdyAero
    AdyAero a răspuns la subiectul Regionala CFP.
    Intrebare: ati incercat cu acetona? Am incercat procedeul acesta doar pe modele auto metalice 1:72 si 1:43, nu pe carcase de plastic...
  • AdyAero
    AdyAero a reacționat la postarea lui cosmin78 în subiectul Regionala CFP cu Like Like.
    Verde frunză peste PwPost4ü-28 Fleischmann și Pwi 29 Roco. Remediat și ceva erori de vopsea că nu se poate fără... Comparăm...
  • AdyAero
    AdyAero a reacționat la postarea lui cosmin78 în subiectul Regionala CFP cu Like Like.
    Cum vă spuneam, se pot elimina inscripțiile de pe vagoane, în cazul în care se dorește păstrarea culorii de bază, trebuie puțină...
  • AdyAero
    AdyAero a reacționat la postarea lui Gam3 în subiectul DMU IC3 IsraRail în România cu Like Like.
    DMU IC3 IsraRail în România pentru Ferotrans TFI...