Regionala CFP

am studiat cazul si eu am sa le ignor cu si mai multa nerusinare :-P ,pana la aparitia unei solutii mai bune gen gravura laser sau matrita si copíí´in rasina

si ca sa termin cu vagoanele de marfa,mai pun o transa de vagoane ...rosii,de pe vremea cand aveam si eu un fix cu DB CARGO :P...care mi-a trecut repede

vagon port-containere,(in care se poate incarca semiremorca unui camion TIR),DB epoca V,Roco

vagon carbuni,DB epoca V,Fleischmann.vagonul poate fi descarcat automat datorita peretilor laterali(partea inferioara) mobili.

si cele 2 vagoane din startset,care sunt "vagoanele cobai" ale regionalei :P
pe vagonul acoperit scrie "Netz Noftalltechnik"....Horia,ceva detalii?

nu m-am uitat mult in urma dar sper ca ii pui o loko rosie, DB Cargo. ;-)

Salut! Respectand cat de cat realitatea nu este nevoie sa te chinui sa compui o garnitura de marfa exclusiv din vagoane cu inscriptia DB Cargo. Nici pe vremea cand divizia de marfuri a DB avea denumirea de DB Cargo nu gaseai garnituri formate numai din vagoane cu logo DB Cargo. Doar daca nu vrei sa faci o garnitura asortata la culoare :-|

ionut,ai dreptate.cand rulez trenurile,in garniturile de marfa sunt amestecate cele Cargo cu restul...iar ca sa imi fie mai usor la fotografiat am reunit toate vagoanele rosii,ceea ce a dus inevitabil o garnitura rosie :-P

dupa cele de marfa,urmeaza vagoanele de calatori....si am sa incep cu niste vagoane bavareze simpatice foc.in catalogul Roco figureaza ca fiind epoca IIIb,circuland pana pe la sfarsitul anilor ´50

din pacate am decat 2,aveam in plan sa fac o garnitura mai mare insa....

vagon clasa I cu compartiment pentru bagaje/posta,DB epoca IIIb,Roco

o garnitura de vagoane pentru trenuri rapide epoca III....

daca nu ma insel,aceste vagoane au fost construite incepand din anii ´30,din tabla....unele sunt sudate altele nituite.