Info Probleme

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
doar daca mergi pe profilul utilizatorului si vizualizezi fiecare topic, alta varianta nu stiu sa existe.
Deci eu când incarc o imagine direct din post gen iconița din bara de sus, nu se duce pe storage automat? Toate imaginile update de diverși sunt stocate la grămadă?
 
Deci eu când incarc o imagine direct din post gen iconița din bara de sus, nu se duce pe storage automat? Toate imaginile update de diverși sunt stocate la grămadă?
depinde unde anume o incarci, pozele nu merg la gramada.
Daca folosesti metoda de UPLOAD IMAGE, poza merge in storage lokomotiv, direct in contul tau, daca folosesti ATTACH FILES, pozele se salveaza in alta parte, mai nou exista si atasarea pozei prin MEDIA, care se salveaza in acelasi spatiu ca si attach files. Dar toate pozele sunt asociate unui cont, nu sunt toate la gramada.
Singura problema este ca forumul nu are capacitatea sa listeze toate pozele atasate de un user si nu cred ca o sa aiba asa facilitate.
 
Ultima editare:
  • Like
Reacții: ICRA
Nu merge am încerca, tine de o setare pe care o poți face? Ai putea să limitezi la 50Mb
 
Si la mine tot mic apare. Ba chiar ,ultimul meu post este cu litere mai groase.
Parca inainte, pe telefon, nu erau atatea reclame si subiecte (de pe forum) relationate. Cand postez de pe telefon, trebuie sa fiu extrem de atent, altfel imi iese din pagina, cu bazarul ala pe ecran. Iritant.
 
De ce eu nu vad absolut nicio reclama? Folosesc Ad-blockers in toate browser-ele dar, din curiozitate, le-am dezactivat pentru Lokomotiv si, in continurae, nicio reclama. Nu ca as vrea sa vad vreuna...
 
Eu sunt înregistrat și văd reclamele.

Screenshot_20200506_221845_com.android.chrome.jpgScreenshot_20200506_221822_com.android.chrome.jpgScreenshot_20200506_221656_com.android.chrome.jpg
 
Din cauza unei alte extensii instalate in Firefox (DuckDuckGo Privacy Essentials) nu erau afisate reclamele - oricum, sunt atat de intrusive incat ma bucur ca nu le vad - poate nu m-ar deranja daca ar fi mai discrete. Pe de alta parte, o donatie modica lunara pentru a contribui la cheltuielile legate de plarforma ar fi acceptabila.
 
  • Like
Reacții: SSL