LOCOMOTIVELE ELECTRICE

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
@ Endo_ro
poti sa stingi farurile la restul de 6 locomotive ? Daca nu le poti stinge :( inseamna ca ceva nu este in regula cu ele.

Se pot lega farurile sa fie tot timpul aprinse , dar atunci nu se mai schimba cu directia de mers :(
 
Putina destindere(rog pe 060-EA sa faca o poza modelului sau din colectie si sa o posteze aici pt.o comparatie deoarece fata de seria anterioara sunt ceva deosebiri)
...cu si fara blitz...

 
@hgdan

Pot sa le sting. Toate locomotivele se comporta absolut normal. Ziceam doar ca in "default" cand bag in priza alimentatorul toate locomotivele au farurile aprinse, afara de una, care are pozitia "default" pe stinse. Le aprind eu, ca si cum ar fi fost stinse tot de mine si gata. Cred ca acel decodor, la pornire lasa comanda pe stins nu pe aprins ca la celelalte. :D
 
@endo

Nu cred ca este o setare in decodor, cred ca este o setare in statia digitala. Ai grija sa fie toate locomotivele cu luminile aprinse, apoi opreste statia. Porneste din nou statia si...ar trebui sa aiba toate lumini aprinse.
 
si eu am statie roco am toate luminile aprinse la loco, opresc statia si ii dau drumul si nu mai au toate luminile aprinse decat cele care au mers inainte pe sina.nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme