LOCOMOTIVELE ELECTRICE

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Salut LDH multumesc mult pt.urari dar nu uita sa incerci si la castani (vezi mai sus)chiar si azi era cineva cu ceva dar soata nu a vazut ce era ca era in viteza mare a inceput sa se mai dea pe brazda cu trnuletele chiar isi da si ea cu parerea
 
La Piata Sudului(BIG BERCENI)CIND VI DE PE VACARESTI faci sensul giratoriu spre Sos.Oltenitei sieste pe stinga nu intri la bazar mergi spre magazinul CRIS-TIM nu poti rata sunt multi cu ogramada de ciurucuri pe acolo :roll:
 
acum se vad pozele la ABOROASE dar au iesit cam slab poate fac la lumina zilei miine alte poze si poate vine mos craciun mai devreme cu aparatul foto :D :D
 
Salutare,
Vin eu cu o electrica,fabricata de PIKO BR 189 Re474 SBB Cargo,dotata cu mufa pentru decodor digital ,decodor ,cu 4 pantografe pentru 2 sisteme electrice, are trei faruri frontale. Acoperisul este lucrat cu detalii foarte fine.Nu are cauciucuri de frictiune.

Click pe poze

 
cum adica pentru 2 sisteme electrice? :shock:
mie nu prea imi plac electricele....da frumos acoperis 8)
 
Nu mai stiu sigur dar are legatura cu faptul ca strabate coridorul nord-sud,deci mai multe sisteme electrice.Sa vorbit pe undeva despre acest subiect,dar nu mai stiu exact pe ce forum.
Iata aici o harta:

Aici si un model adevarat:


Locomotiva e foarte reusita,merge cel mai realistic dintre cele 3 electrice.Pe viitor vreau sa schimb becurile cu LED-uri de 3 mm bicolore. La cat a costat e super,cine stie poate pe la anul mai iau una.
 
am inteles. din cite stiu eu, Germania in acest coridor opereaza pe alta tensiune decit unii din vecinii ei si anume pe 15 000 V. probabil mai sunt si alte tari care folosesc o tensiune de alimentare a retelei diferita. adica asa ca in germania.
 
Cred ca urmatoarea electrica va fi BR 189 care imi place ,cred ca nu gresesc achizitionind aceasta loco electrica :D