Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
@Gam3 - informatia este una confirmata de o sursa sigura :?:
Aceasta locomotiva (63-0834-0) a fost a Depoului Sibiu, in 2001 a fost vazuta la Rapidul 406 in acea vreme cand TRANSBALKANUL ajungea pana la Bucuresti...
Referitor la 63-0847-2 a fost vazuta la P 9105 Bucuresti - Târgovişte (April-2013) 8)
@valahul
Imi amintesc de aceste locomotive in Bucuresti Nord.
Sunt sigur ca am vazut una dintre ele cand am plecat la Arad intr-o vara, cand eram in scoala generala. Am remarcat-o pentru ca era cu totul altceva fata de ce vazusem pana atunci la CFR.
In 2001 eram in clasa a 6a, deci e posibil ca asta sa fie trenul pe care l-am vazut.
Circulă zilnic... duminică era la R 9028 (Piteşti - Bucureşti Basarab), am venit cu trenul respectiv de la Titu. Din păcate, sosirea ei la linia 4 din Basarab (fix cea cu peroane pe ambele părţi, deci cobora poporu' pe ambele părţi), lipsa trepiedului şi oboseala după 155 km pe două roţi la 40 de grade m-au determinat să încalec calul şi să plec spre casă.
P.S.: Trenuri P nu mai sunt de vreo 2 ani, iar luna a patra se cheamă ,,aprilie".