In principiu, daca este vointa, se poate !
Din fericire, inclusiv in mediul online, exista suficiente imagini ale acestei linii (inclusiv filme, vezi youtube) dar si amintiri in mintea multora, inclusiv a subsemnatului. M-am oprit de multe ori in drumurile mele prin zona sa vad ce mai este acolo, asta pana cand, evident, fabrica a disparut. Daca te referi la sectiunea electrica post 1981, vorbim de un segment de linie industriala care facea legatura intre cele doua sectii ale fabricii de hartie. Nu e cine stie ce ...complexitate de linie. Linia originala facea legatura intre fabrica de celuloza si cea de hartie. Urmele in teren se mai gaseau pana aproape de telecabina prin studentia mea cand mergeam prin zona. Dar, si in cazul acestui segment sunt destule surse cat sa ne facem o idee cum arata, inclusiv poze. Din ce-mi aduc aminte complexul de linii, funicular etc, apare in toate ghidurile montane cu Bucegiul pentru ca au disparut relativ tarziu. Material documentar exista daca vrea cineva sa se documenteze.
Da, poti face o diorama interesanta, linia mergea paralel cu cateva linii de garare de "normala" ...traversa un DN, sectiile vechi ale fabricii aveau o arhitectura deosebita. Da, in principiu se pot face multe intr-un spatiu mic....poate sa fie un subiect interesant pentru o mica diorama industriala de tipul celor prezentate pe carendt.com....