Expozitia internationala de modelism feroviar Balatonfured

Urmeaza doua module curbe ale Clubului Feroviar Crisana (orange inchis pe diagrama), montate de data aceasta in forma de "S" 8):
...Unde eu stateam si asteptam sa vina trenul, sa il filmez...
Am sa vin si eu cu un filmulet de la expozitie, cat de curand posibil...
Ca de obicei, superba prezentare Mircea!

Nimic despre N-uri ? Au fost prezente ? Daca da, ce ? module , vitrine cu modele?

Revin cu rezultatele concursului de modelism feroviar memorial Domonkos Andrås editia a II-a
La categoria A1– construcţii proprii integrale (putând fi utilizate din producţia industrial㒠motoare, angrenaje, roţi)

Locul I si premiu special pentru cel mai mare punctaj obtinut in concurs: Locomotiva CFR LDH1500 seria 82 – Cristian Savin, Romania

Locul II Locomotiva H0 ÖBB seria 33 – Karl Bachmann, Austria

Locul III Locomotiva LDH45-052 – Komócsin Imre, Ungaria

La categoria A2– modificari (una sau mai multe modificari aduse modelelor de fabrica)

Locul I Locomotiva H0 CFR 50.1005 – Keresztúri Ovidiu-Gabriel, Romania

Locul II Automotor TT MÁV Bzmot,413 – Letenyei TamÃ¥s, Ungaria

Locul III Locomotiva M47.1227 – Szabados Roland, Ungaria

La categoria A3 - îmbunataţiri (imbunataţiri aduse unor modele de fabrica)

Locul I Locomotiva H0 CFR 060-EA 477-773 – Paul Coste, Romania

Locul II Locomotiva M41.2110 – Szabados Roland, Ungaria

Locul III Locomotiva M41.2128 – Szabados Roland, Ungaria

La categoria B - vehicule remorcate cu subdiviziunile similare cu A
B1:
Locul I si premiu special MOCANIŢA oferit din partea Clubului Feroviar CRISANA si HGD Train Shop - Vagonul de incalzire cu aburi MAV seria 80 – Szabados Roland, Ungaria

B2:
Locul I Vagon H0 tip Bd H-START – Szabados Roland, Ungaria

Locul II Vagon H0 tip Bn 55072 MAV – Konråd Zoltån, Ungaria

Locul III Vagon H0 MÁV Da 6012 MAV – KonrÃ¥d ZoltÃ¥n, Ungaria

B3:
Locul I Vagon H0 tip Habis Grampet – Paul Coste, Romania

Locul II Vagon H0 CFR B11 AVA200 – Alexandru Savin, Romania

Locul III Vagon H0 MÁV tip Ichqrs – BedÅ‘cs TamÃ¥s, Ungaria

Categoria C - clă’diri si construcţii cu specific feroviar:
Turn de apa H0 MÁV – Janka Martin, Ungaria

Categoria E
Automotor H0 MillFAV – Duska Zoltån, Ungaria

Alte modele care au intrat in concurs:

Felicitari premiantilor si participantilor!
Radu ai mai multe poze cu 21-47,ca parca am zarit ceva pe undeva! :grin:

Nu ai o inagine mai mare cu aranjamentul modulelor ?

mesaj aiurit: de ce locomotiva CFR este mai mica decat cea MAV? eu cred ca este o conspiratie!

mesaj normal: abia asteptam sa vedem material de acolo. mergeti cu aceleasi module sau si ceva in plus?

Felicitari tuturor organizatorilor, expozantilor, vizitatorilor! Mai putin mie, ca nu am reusit sa merg... :(

Atunci, in acest caz, vreau sa fiu primul cu felicitarile! Si cu scuzele de rigoare, nu voi reusi sa ajung... (rusine sa-mi fie!)

Și iat㒠c㒠a mai trecut o ediţie a expoziţiei de la Balatonfured.
Pân㒠când colegii mei au s㒠vin㒠cu poze şi filme (reportajul meu mai dureaz㒠puţin din lips㒠de timp), v㒠las cu o mic㒠captur㒠de la un reportaj realizat de cei de la M1 TV în cadrul unei emisiuni. Scuzaţi calitatea(şi decalajul între audio şi video), îns㒠e captura video de pe desktop, filmul original fiind protejat la copiere.
Și presa de la ei face greşeli, Lajos fiind membru a clubului din Gyor, nu a clubului Baross Gabor.
Un articol se gă’seşte pe site-ul organizatorilor,
http://www.vasutmodellklub.hu/hirek/kiallitasok/130-balatonfured2012.html
Felicită’ri lui Radu161 care a adus iar în ţar㒠premiul cel mare al concursului de modelism feroviar Domonkos AndrÃ¥s(dup㒠ce anul trecut a fost câştigat de Savin).
Ca încheiere spun c㒠iar㒺i, ca în fiecare an, ne-am distrat la Balaton, unde ne-am întă’lnit cu prietenii noştrii maghiari şi austrieci, am fă’cut schimb de experienţ㒠şi de abia aşteptă’m urmă’toarea ediţie, de anul viitor.
http://www.youtube.com/watch?v=oZvv8ssozzY&feature=plcp
Toate cele bune!