Sallutare si bine v-am regasit!Dupa o perioada de timp,in care nu am mai postat nimic in ceea ce priveste evolutia dioramei mele,astazi ''ies la suprafata'' cu noutati!
Am avut ocazia weekendul trecut de a petrece ceva mai mult timp,alaturi de diorama mea si cu ocazia asta am reusit sa continui lucrarile la aceasta! Au fost mai multe schimbari.In primul rand am continuat inierbarea in diferite locuri,am confectionat 12 copacei ''foioase'' iar tufisurile au inceput a-si gasi loc pe ici pe colo.
Am sa va las deocamdata niste poze!Weekendul urmator,vineri pe data de 22.02.2013 voi sarbatorii ziua mea de nastere,cu mare bucurie pot spune ca o voi face alaturi de trenuletele mele :lautar:

. Deocamdata pana vineri sper sa va multumiti cu pozele de data trecuta,dar,odata cu serbarea zilei de nastere va aparea un nou filmulet pe youtube special facut,si dece nu chiar si noi poze cu evolutii aici pe forum!!
Evolutii:
In penultima poza se pot observa 3 dintre copaceii confectionati de mine acum cateva zile!
Cam atat pentru astazi,foarte curand voi reveni cu noutati! Pana atunci numai bine!!
BAFTA!!!
''Wesley''