Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
In lipsa Forexului, comandat, tot copaci.am pus cativa de proba pe diorama, va trebui sa incep sa fac zecile de brazi, pt ca vin in spate la inaltime si e naspa sa lucrez aplecat sau sa-i agatz pe aia pusi in fatza. Poze. Urmeaza salbaticirea zonei cu boscheti la greu si maracinisuri.apa va veni ultima, pe motiv de contaminare.WS a scos recent si un set de pescari la scara N, care vor poposi pe malul lacului .
poze.Am reusit sa torn si primul strat de apa, da nu pot pune mai mult de 3mm odata, asa ca va dura mai mult. E inca alba, da va deveni incolora la uscare.
Si 2 filmulete cu loco Proto Heritage cu abur, cea care a primit decodor acum 2 zile. .sunetul este destul de puternic pentru un difuzor de 13mm in diametru. ;-) MRC
Un SD70MAC cu decodor MRC la munca. Asa are difuzorul de 10mm, intra in carcasa la fix, da suna bine si el pe cat e de mare. Japonezul mereu tine asi in maneca. Loco este de la KATO. .Inca muncesc la padure, deja m-am cam plictisit, da merita.
Doua poze care vorbesc de la sine.
Vacile par sa pasca in apa pt ca nu am avut o lumina mai calda si am folosit spoturile din plafon si blitz-ul.Adezivul de la Woodland se usuca clar, nu mat sau alb ca aracetul, da nu suporta blitz, unde incepe sa straluceasca. O sa repar lampa de birou cu bec cald si o sa mai revin cu poze.Astea sant doar pt exemplificare.
Dupa o zi de munca , m-am ales cu 46 de pini si vreo 15 copaci diferiti. Daca se usuca adezivul, vor ajunge in sol maine.
Restul de brazi vor veni in timp, dealul fiind destul de maricel.
alo domnu, si tu te-ai apucat de defrisat ilegal padurile ?
vorba aia, in viitor cine va avea padure va avea aer, si vad ca ti-ai facut deja pepiniera
ies chiar misto, dar cred ca e munca de chinez sa-i faci pe toti ...
Nu, abia azi incepe campania de primavara.Am inceput cu fundalul, da e mai naspa, ca e de stat aplecat si dau in scolioza.cat ma hodinesc mai vopsesc alti copaci.Diorama va fi axata mai mult pe relief si vegetatie decat automatizari, o linie normala din anii 50. Poze:
De acuma e mai greu e de luat fir cu fir si piatra cu piatra la puricat. Da o consider impartita in 7 portii mici.Cat se usuca intr-o parte , intru in celelalte si merge mai usor.
Inca o bucatica la gata. Scots pine, made in America. Daca reprezinta o bucata de state, cu loco si case americane, e normal ca si vegetatia sa fie de pe acolo.
Chiar daca par golasi, asa arata si in realitate, goi.
La un oval de 1,8x0,9 metri cu un opt pe el, ce puteam sa fac?
Linia e continua cu o derivatie in gara si atat. Am vrut ceva simplu, sa nu am batai de cap si sa-mi umple timpul.E clar ca daca stateam intrun pod se schimba situatia, aveam cel putin 300 de metri linie cu tot cu triaj. Asa ma multumesc cu ce am. Semafoarele de la Kato, merg numa in analog pt ca raspund in functie de curentul din sina, schimbat din comutatorul de sens. O sa le testez in digital, o sa merg intr-un sens si atat. Erau pe un sens rosu si verde pe alalalt si la schmbarea curentului si polaritatii in analog se comutau invers. Ramane sa ma mai joc cu ele.Acu sant padurar.