diorama lui gamitzu

:-D ce rerailer?
alea sant microcontactele de la semnale.Diorama este conceputa sa ruleze in analog sau in dual mode DC-DCC. :-?

gamitzu a spus:
:-D ce rerailer?
alea sant microcontactele de la semnale.Diorama este conceputa sa ruleze in analog sau in dual mode DC-DCC. :-?
pai stai asa, eu vad o chestie mare neagra si o chestie mai mica gri... ambele intre sine. aia neagra nu e rerailer?

:-? nope, e o platforma pe care numai nenea cu ochii oblici stie de ce a pus-o asa. Provenienta e Japan. Arata ca lemnul de aproape, asa ca o sa-i dau cu lemn si apoi cu ceva ce o sa imite creuzotul.

din ce am vazut eu pe calea ferata din ro inductorul este situat de obicei in afara liniilor nu in itre ,ca mai toate instalatiile ca sa zic asa,deci cred ca negru mat si prafuit ar merge
parerea mea

M-am uitat la unul nou din cutie si minunea aia neagra de zicea colegul ca e rerailer, e de facto un radiator :-D Japonezi scrantiti, nu le-a incaput in terasament si a pus kktul ala acolo. e de bine.

:-D Nu stiu.Toate semnalele aveau asa ceva.Acuma e tarziu sa spun ca trebuia sa le tai pe toate si sa ingrop cablajul sub linie cum am facut la cele de la intrare in halta. Plecarile de pe ambele linii si sensuri au ramas asa, si am acoperit patul de plastic cu balast. In kktul ala intra un integrat si un tranzistor final.

Nu arata asa rau radiatoarele , incearca sa le faci sa para a lemn vechi, o trecere la nivel parasita sau ceva de genul asta. Ai putea chiar sa plantezi pe langa linie ceva bariere de lemn vopsite rosu alb care sa reprezinte trecerea interzisa... LDH, Cosmin ?? Help !

Despre copaci recunosc ca imi plac mai mult cei de plastic si asta datorita faptului ca sunt ceva mai usori. Insa fara radacina aia ciudata care zici ca e picior de umbrela de terasa. :grin:

Pai aia de plastic au radacina detasabila, ramane un pin de il dai cu adeziv si il plantezi apoi. WS sant isteti. Radacinile le-am pus numa la vopsit si la pus frunzele, apoi le-am aruncat. Pentru diversitate o sa fac si dinaia cu foliajul ala ca melana. Desi am cutii cu fine leaf sa-mi pun de la et 3 pana la parter.Da alea nu se strica. :grin:

:-D :-D Am si eu cateva pungi cu foliaje pe acasa, noch si woodland... dar mi-am pierdut rabdarea de a mai face copaci... si cand vad cat costa un copac la noi , mai bine ma apuc sa imi fac o macheta desertica...

Pai in State la WS o punga cu copaci era 12 -14 $ in catalog, iar la distribuitori gasesti si cu 8-9$, cunoscand faptul ca fabricantul vinde la MRSP in timp ce ala de distribuie vinde mai ieftin ca sa-si faca clienti. :grin: La noi, se vinde de 2 ori MRSP plus inca ceva calculat in hexadecimal. :grin: :-D

Daca tot am terminat de mazgalit gara si fiind o scara foarte mica, am decis sa pun si mamelucii care asteapta trenul sau autobuzul in spatele garii. Fiind in dulap mi-ar fi imposibil sa-i pun dupa ce pun gara pe pozitie. asa o sa vina montata cu tot ce e pe langa ea si lipita la urma pe diorama. Mamelucii stateau prin dulap de vreo 3 ani, cand i-am prins la oferta de craciun la targul de sclavi si am luat vro 3-4 sute cu un pret de rad si acuma.Am dubluri fireste, da nu sta nimeni sa le faca recesamantul. Dublurile vor ajunge in vitrina la magazinele din oras pe post de modele. Poze.

:grin:

:-D Daca a crescut iarba, au inceput sa apara si vacile, Holstein. Le-am pus sa vad cum apar, desi trebuia in tarc, numa in Romania pasc pe langa linii sau printre.

:grin: La el in palat.Am si ceva oi, da stau sa pun intai copacii si la dau si pe ele la pascut. Dupa ce pun apa, urmeaza gaste si alte oratanii.Am ratoni. :-P Si un caine dinala de vanatoare american, Copoi maro, doarme tolanit. O sa-l pun linga acar cand il iau. daca ai vazut , sau trebe lupa, langa vaci, chinezu ticnit a pus si balegarul, se vinde la pachet.

Balegarul sincer mi-a scapat, n-am avut lupa la mine. In schimb am remarcat extinctoarele, mi-ar trebui si mie unu la masina, dar la 1:1 :-P.
Gaste la scara asta sincer n-am mai vazut, le pui cu penseta si microscopu ? Eventual poza cu o moneda ceva langa ele, sa ma sochez si eu putin, ca asa cand vezi totul la scara nu prea iti dai seama de dimensiuni, pare perfect normal ... si mare :-P

Tancul ala ruginit e de motorina sau kerosen, pt iluminat si incalzit iarna, ca am uitat sa trag lumina in casoaie. Era in chitul de la Atlas cu sandramaua.O sa fac ceva macro cum zici, da sa se usuce aracetul ca fug vacile de acolo daca e umed. :grin:

:-( Am umblat teleleu dupa niste forex de 1 mm si nu am reusit sa gasesc.Poate imi da cineva idei de unde sa iau.Am fost la o firma de reclame da avea numa niste plastic transparent de cca 0,8mm care se pupa cu trotuarele mele .La fundatie merge si de 2mm. Ramane sa mai sap, eventual sa incerc prin Practiker. Se vinde la coala sau cum?
Nu pot sa pun mai gros ca ar arata fatza de masini supradimensionat. 1mm la scara mea ar fi 160mm reali ceea ce e de bun simt. O sa mai incerc tot pe la dinastia de fac reclame. :-(