LDH a spus:
Cine l-a stricat aflaram
Ca mergeau de capul lor stiam asa ca a fost necesara luarea de masuri urgente pentru reglemntarea circulatiei pe sectorul "
Aici sunt banii dumneavoastra"
Singur nu mi-a reusit asa ca am dat sfoara in tara poate "se ezista" cineva care sa dea o mana de ajutor.
Pai da, acest trafic trebuie controlat ca nu circula fiecare dupa capul lui.
Surpriza, mare surpriza, cand s-a alaturat celor ce voiau sa puna lucrurile in ordine pritenul nostru de pe forum
mecanno
Ca sa nu vina singur, probabil se plictisea pe drum, a adus cu el o cutie din carton din care a scos o gramada de bunatati pentru modelism.
Printre multe alea, de nu iti trecea prin minte cate pot incapea intr-o cutie de 20x20x30 cm, asa din ochi dimensiunile, ce sa vezi?
Vine si beleaua, nu pentru noi ci pentru baietii certati cu circulatia pe drumurile publice, doua bucati gherete pentru soldati in garda.
Excelent realizate, nu stiu daca pelicula digitala Canon a reusit sa surprinda asta, au fost imediat plantate si dotate cu personal
Mai intra cineva?
He, he, si cum un necaz nu vine niciodata singur,am "pus-o" de o bariera, asa la repezeala, cu ce ne cazu in mana pentru construit
"Pe aici se trece numai daca ai papir"
Si cum statea el, mecanicul impreuna cu senilatul, la bariera ne facuram timp sa facem cateva instantanee
Ei?
Ce bine-i sta la bariera.
Nu mai circula in colo si-n coace sa strice drumul.
Si ca tot zisei ca sunt doua gherete, sigur nu ma credeti pe cuvant, iote dovada
Multumim
mecanno pentru ajutor si te astptam cu placere cand iti face placere ca ... de munca nu scapi