Colectia lui ALX

Ayayay!... Am licitat si eu dar pana la urma am zis ca daca ma ambitionez pot sa vopsesc una in rosu :). E cea mai simpla schema pana la urma.

A mai fost si una in schema "Marlboro"... la aia nu ai fost tu?

Holy smokes... ai spart un pic banca... M-am dezumflat un pic in ziua aia dar m-am consolat cateva ore mai tarziu cu asta:

image-2022-01-27-164804.png

Pe bune:oops:...... a ajuns o ragalie de A.F.Models sa fie la pret Micro Metalkit!!!!.............s-a sucit lumeao_O.o_O
Poate jignesc , ca am zis ragalie , dar A.F. este productie de masa , made in China, iar Micro Metal sunt editii limitate cu certificate de autenticitate, etc.

Ultima editare:
MMK is niste chestii facute numa asa se se laude unii cu ele si stiu ce zic ca am 2 in dulap si am dat vreo 3000 eur pe ele, fara posibilitate de digitalizare si iluminare decat daca vrei sa gauresti toata macheta. Iar separat vine chinezu de la charming/hao si imi da detalii aplicate mai multe ca mmk + sunet + fum dinamic + lumini. AFul la fel imi da bucurie si nostalgie mai multa decat o saracie de mmk facuta de niste batrani plini de aere in ei fara contact real cu anii 2022.
WhatsApp Image 2022-01-27 at 23.15.35.jpeg

Corect si fiecare isi cheltuie banii pe ce doreste, ce ma frapeaza este ca au devenit supraevaluate si ajung la preturile modelelor premium.

Nu ai mai zis nimic de ND3. Au disparut precum ND2, ce a fost pe stoc si atat. Eu am apucat de la el doua ND2, la pret bun, inainte sa se golaneasca si sa umfle pretul. Unul l-am modificat, abia astept sa pun mana pe el, al 2-lea urmeaza.

is la mine in dulap 3buc, cand o sa am timp ma ocup de ele

ND3 au roti cu spite, ca ND2? Din ce postai, arata bine, merg bine, sant mult calitativ peste alte loconotive.