Ce am cumparat astazi

Am cunoscut un portughez simpatic și tare priceput in ale modelismului (static mai mult) care, după ce i-am făcut un aplicator de iarbă, a rezolvat imediat chelia rățuștei. Întâi punk, apoi military cut și voia să-l facă hippie. Cu iarbă "blondă" de la Noch.

@AdyAero : E mai bine si mai sigur pentru destinatar sa arunci cu o ratusca spre un coleg, fie ea si luminata :) Noi la birou ne avertizam ceva mai dur - zboara diverse chestii prin incapere, dar nu macane, uneori lovesc :) :) :).

Pe de alta parte, sa stapanesti sanatos setul Trix 21530 ! Mie imi place din ce in ce mai mult (deocamdata l-am plimbat doar inainte si inapoi, nu l-am pus inca la ture). Trebuie ,doar sa fii un pic atent cand desfaci locomotiva sa ii pui decodor, are 4 suruburi din care 2 nu sunt chiar foarte accesibile - cu un pic de atentie nu este nici o problema si dureaza cateva minute toata operatia.

Ultima editare:
  • Like
Reacții: AdyAero
Are alta locomotiva in fata, OBB-ul seria 1020. Plus ca trebuie sa apara si delfinul EA seria 477 la HGD...

De pe site ai cumparat-o?
Locomotiva mea abia ieri a fost ridicata de DHL de la Modellbahn Rhein Main.

La tine a venit mai repede dar eu am cumparat-o cu un discount consistent.;), 529 € in loc de 599€

• Like
Reacții: anvo5555
Pentru clientii fideli magazinului pretul a fost mult mai mic decat ai dat tu pe a ta, dar nu-ti spun pentruca nu mai ai nici o consolare . Poti incerca sa cumperi frecvent modele noi din magazine si ai sa vezi ce disconturi sunt dupa o anumita suma, inclusiv transport gratis .

• Like
Reacții: Niki G.
Eu cumpar doar anumite modele tintit pe ce imi place, nu tot ce apare nou , si acum sa cumpar de toate doar de dragul unei reduceri nu merita.
Ai putea totusi sa ne zici la cat a ajuns cu reducerea eu unul sunt multumit si cu reducerea asta.

• Like
Reacții: anvo5555
Pai da, de cand cu acel 060 DA aniversar ,m-am jurat ca nu mai dau banii pe asa ceva, decat daca o sa apara ceva CFR -uri de la firme consacrate si sunt constient ca nu o sa se intample prea curand , dar pot trai si fara, materialul rulant de la DRG, DR ,DB imi satisface pofta de diversitate in colectie.

La un an de cand am cumparat locomotiva tip E69 cu cremaliera de la Fleischamann (https://forum.lokomotiv.ro/threads/ce-am-cumparat-astazi.15106/post-1170819) am gasit de cumparat nu 1 set de vagoane asortate ci 2,5 seturi (pentru ca in set erau doar 2 vagoane de pasageri si un minivagon platforma pentru transport bagaje).

IMG_20211117_125018.jpg
Comparand cu vagoanele Donnerbüchse produse de Roco si vandute individual, acestea au mai putine detalii pe sasiu si pe cutie, franele nu sunt repezentate corect, aerisirile nu sunt piese separate, platforma de trecere intre vagoane nu este mobila, culisele nu au arc sa revina pe pozitia centrala dar sunt pe culoare :D