Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Am tras de ultimul vagon şi garnitura PIKO-BRAWA-TILLIG s-a lungit.
Arata a tren acuma, dar parca aş mai trage un pic de el.
Vagonul 2 BRAWA
La primul vagon BRAWA cât şi la acest vagon BRAWA, am remarcat că cele 3 rânduri de scaune din dreapta (cele verzi) erau pentru călătorii cu copii în cărucior.
Aceeasi garnitura REKO de la piko, cu crem, verde si acoperis maro o am eu, atasata la un BR 114, dar din pacate imi lipseste un vagon de bagaje in schema aceasta de vopsire . Sunt in cautarea unui asemenea exemplar. Foarte frumoase inca odata.
încă o poza la cererea lui MPU.
De observat este că, locomotiva ROCO OBB 1020 016, NU ARE mecanism de cuplare apropiată, DAR nu este aşa deranjant.
Două poze cu pantografele.
Condensatorul SMD de pe placa locomotivei de 100nF a fost înlocuit cu două condensatoare SMD de 10nF, şi în acest fel mersul la viteze mici nu mai este însoţit de zgomot.
Superbe cele doua garnituri, nemaivorbind de cele doua locomotive electrice. Imi voi achizitiona si eu una , de mult doresc. Cea OBB cu platformele incarcate cu cherestea, este un set pe care Roco il avea sau il are de vanzare?
Felicitari
Gata cu agăţători-le (cum spuneam eu în copilărie la cuple) ROCO.
Am montat numai cuple FLEISCHMANN 6515.
Deja arata mai bine din punctul meu de vedere.