Caile Ferate Mitica

Facem poze mai bune decât cele prezentate.

O s㒠încerc desear㒠înc㒠ceva cadre, sper mai reuşite decât cele prezentate deja. :)

Concluzia este că’, semafoarele se ridic㒠lejer la nivelul vagoanelor BRAWA.

Am tras de ultimul vagon şi garnitura PIKO-BRAWA-TILLIG s-a lungit. :)

Arata a tren acuma, dar parca aş mai trage un pic de el. :grin:

Vagonul 2 BRAWA

La primul vagon BRAWA cât şi la acest vagon BRAWA, am remarcat c㒠cele 3 rânduri de scaune din dreapta (cele verzi) erau pentru că’lă’torii cu copii în că’rucior. :)

Vagonul 3 BRAWA

:lol:

Ce tare e garnitura ! Sa o rulezi fericit ! Imi place la nebunie gama de culori :grin:

Am mai lungit garnitura cu un vagon BRAWA ce are coloritul invers faţ㒠de cele achiziţionate pân㒠acuma.

Acelaş însemn cu că’ruciorul de copii, dar pot fi şi fumă’tori. :-D :-D :-D

Zon㒠nefumă’tori

Seria vagonului

Stopul vagonului

Felicitari pentu garnitura, reprezinta intr-adevar un amalgam placut de culori al DR. Sa le rulezi sanatos. Imi place U-boot-ul din poza. Respect

Aceeasi garnitura REKO de la piko, cu crem, verde si acoperis maro o am eu, atasata la un BR 114, dar din pacate imi lipseste un vagon de bagaje in schema aceasta de vopsire . Sunt in cautarea unui asemenea exemplar. Foarte frumoase inca odata.

Am scos de la dulă’pior 2 garnituri de marfa pentru a le pune la rulat.

BR193 PIKO - DB, cu 24 de vagoane TALBOT ROCO DB
BR194 ROCO - OBB cu 12 vagoane platforma ROCO OBB + FS

Poze cu ce a ieşit în final. :lol: :lol:

Detalii cuplare locomotive de vagoane.

înc㒠o poza la cererea lui MPU. :)
De observat este că’, locomotiva ROCO OBB 1020 016, NU ARE mecanism de cuplare apropiată’, DAR nu este aşa deranjant.

Dou㒠poze cu pantografele.

Condensatorul SMD de pe placa locomotivei de 100nF a fost înlocuit cu dou㒠condensatoare SMD de 10nF, şi în acest fel mersul la viteze mici nu mai este însoţit de zgomot.

Superbe cele doua garnituri, nemaivorbind de cele doua locomotive electrice. Imi voi achizitiona si eu una , de mult doresc. Cea OBB cu platformele incarcate cu cherestea, este un set pe care Roco il avea sau il are de vanzare?
Felicitari

ROCO l-a lansat anul trecut. De atunci nu mai ştiu ce şi pe unde se vinde.

Eu am cumpă’rat doua seturi, iar o locomotiva a plecat la un prieten.

Asa am obţinut o garnitura pe gustul meu, minim 2 ,5 m lungime.