Caile Ferate Mitica

Salut Mity. Sa-ti traiasca Mity junior, eheee creste vertiginos numarul pasionatilor!

Florin Tuica a spus:
Salut Mity. Sa-ti traiasca Mity junior, eheee creste vertiginos numarul pasionatilor!

Creste, creste. Se ne vedem să’nă’toşi la expoziţii cu juniorii. :lol: :lol:

nah!! inca un virusat din frageda pruncie! :-P sa-ti traiasca ,frumos si sanatos!bani sa ai...sa-i cumperi trenulete...cand o incepe sa iti ceara :evil:

Am vă’zut zilele acestea o locomotiva SNCF abandonat㒠pe macheta în lucru de la sediul Trennet, şi am decis s㒠prezint o garnitur㒠draga mie, care a fă’cut istorie la vremea ei.

Locomotiva abandonata. :lol:

Filmuleţul de prezentare a garniturii reale.

http://www.youtube.com/watch?v=7g_cQf3xzyo

Å¢i se face pielea gă’inii când te gândeşti c㒠aşa ceva se întâmpla în Franţa în anul 1969. Viteza maxim㒠200Km/oră’, viteza medie 119 200Km/oră’.

Garnitura ROCO "Le Capitole", a fost reeditat㒠în anul 2010 şi merit㒠toat㒠atenţia.

Câteva poze.

Locomotiva este echipata cu becuri pentru faruri şi consider o alegere inspirat㒠şi bine realizată’, fă’r㒠a vedea lumina prin carcasa. (chestie obişnuit㒠la locomotivele BoBo ROCO echipate cu becuri pe tavan).

Cabina locomotivei vă’zut㒠din interior.

Decodorul se ascunde între pereţii din interiorul cabinei.

în cealalt㒠cabina am zis s㒠pun ceva lumin㒠galben㒠pe funcţia AUX2.

Cabina luminat㒠montată’

Plă’cuţele de pe capete cu "CAPITOLE" sunt din plastic.

Organizarea maţelor la interior. La capete se observa câte un beculeţ introdus în lestul de metal. Soluţia este OK, pentru c㒠lumina ră’zbate numai în fibra farurilor.

Ornamentul de sub cârlig se pune numai dac㒠se scoate din boghiu port cupla.

Salut!

Este un vag Roco, înmatriculat FS, care a primit o vopsire noua de la SAVIN, o înmatriculare diferita de Klein, buteliile în relief de la ROCO + ramforsarile de dedesubt fă’cute de Cristi.

Proba cântarului.

Verificarea echilibră’rii cântarului.

Locomotiva BRAWA

Locomotiva PIKO

De aici deducem c㒠preţul pe Kg este acelaşi. :-D :-D

Brawa este mai scump㒠pentru c㒠este mai grea. :grin: :grin: