Caile Ferate "Irish Railways"

Irish_Railways

Active Member
Trenulist
29 Feb 2008
189
0
Oradea
www.mariusbulzan.com
WEBSITE
http://www.mariusbulzan.com
LOCATION
Oradea
@ MPU - multumesc, colega!
andreiul a spus:
e, mai am de lucru la el. sincer, singurul lucru care ma deranjeaza la aceasta locomotiva, este faptul ca e cam zgomotoasa (vresau sa gasesc o solutie sa o fac mai silentioasa).
Si eu stiam ca e zgomotoasa, intrucat a fost in vizita pe la noi pe la club o bobica ceferizata. Nu stiu ce ai putea face avand in vedere ca are motorul pe bogiu... poate este cineva pe forum care te poate sfatui in vre-un fel.

Eu unul, cred ca te vei obisnui cu timpul. :D Important este ca o ai mai ales ca Roco nu mai produce modelul asta.
 

andreiul

Well-Known Member
Trenulist
21 Aug 2008
1.698
0
Bucuresti
www.cheetah.ro
WEBSITE
http://www.cheetah.ro
YAHOO
andreiul_babaul
LOCATION
Bucuresti
Singurul lucru care ma deranjeaza la ea este faptul ca are pinioanele din metal, si au si dintii mari; de aici si faptul ca e zgomotoasa; daca as gasi alte pinioane, din plastic cauciucat, si cu dintii mai mici, zgomotul s-ar reduce semnificativ.

In rest e ok locomotiva; placuta pentru decodor se monteaza foarte usor (se pune in locul celei de comutare a culegerii curentului din sine/pantografe - are aceeasi dimensiune, iar gaura de la surub se potriveste si la placuta pentru decodor), postul 2 se poate amenaja foarte usor prin pilirea lestului de pe bogiu, este destul de detaliata, luminile bicolore cu led-uri nu prezinta probleme deosebite de montare, oglinzile trebuiesc usor modificate pentru a fi mai reale; in rest, desi trage un singur boghiu, masina trage "ca ogarul".
 

Irish_Railways

Active Member
Trenulist
29 Feb 2008
189
0
Oradea
www.mariusbulzan.com
WEBSITE
http://www.mariusbulzan.com
LOCATION
Oradea
CF IR anunta achizitia unei noi locomotive: :D

E412 de la Roco inmatriculata RTC (operator privat).
Locomotiva este digitala, are 4 osii motoare, motor in 5 poli cu volanta. Masinaria ruleaza super si este foarte silentioaza (dupa cum ne-a obisnuit Roco in ultimul timp). De acum actualele, si viitoarele mele vagoane marfa vor avea un "nou cal de bataie"

Cateva poze:

Sunt foarte multumit de ea mai ales ca am cumparat-o la pret de vagon CFR. :| :fluierat:

Later edit: Locomotiva a fost achizitionata de la o cunostinta la Bursa de la Miskolc, este SH si este din Start Set - asa se explica pretul foarte mic (ca sa nu intre nimeni la "banuieli")