Automotoare seria 77-900

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
grandpagscout a spus:
asa scuze. mereuconfund jebelu cu Liebling :D
Cum e posibil?
Zic sa confunzi cu Vintu de Jos, ca din Vintu se pleaca in 3 directii, iar din Jebel in patru. :twisted:
 
Nu stiu. Sioncer cchiar un stiu dar in 80% din cazuri confund statiile, dar numa pe astea doua. :-|
 
De ce ne-a fost frica nu am scapat....
2 Automotoare Malaxa seria 77-900 cu mootor volvo , comanda multipla si o schema de vopsire Lemon-Lime(dunga galben de lamaie+vopsire verde crud) sunt gata mai este 1 aproape gata. :(
Se aude ca vor veni la Timisoara.
Spre disperarea mea au trecut si la seria 78 :(
Primul bagat la "operatie pe cord" este 78-0716 fostul 1016 , pot sa va spun ca se va naste in curand o noua "Sageata Albastra" , Desiro este de fapt "Sageata Alba" , schema de vopsire este Albastru cu dunga Gri.
Modelul schemei de vopsire atat pentru 77-900 cat si 78-750 este cel de la noua clasa 46 http://cfr.stfp.net/?class=46
........
Sunt soctat de aceasta schema de vopsire, nu li se potriveste deloc si ma doare sufletul :( :( :( ....
 
cristiCFR a spus:
De ce ne-a fost frica nu am scapat....
2 Automotoare Malaxa seria 77-900 cu mootor volvo , comanda multipla si o schema de vopsire Lemon-Lime(dunga galben de lamaie+vopsire verde crud) sunt gata mai este 1 aproape gata.
Se aude ca vor veni la Timisoara.
Spre disperarea mea au trecut si la seria 78
daca nu le schimba si interiorul e egal cu zero, mai bine iau niste seconduri aruncate mai comode :D
 
cristiCFR a spus:
Din cate am inteles , tot acel interior va fi..... :(
Am observat ultimele doua zile ca s-a furat buretele de pe multe scaune din tramvaiele din Arad :(|) oare va fi o solutie sa le faca interior de malaxa, asa-i romanul, daca nu fura ceva nu-i in largul lui :aplauze:
 
953, in jurul orei 18:30, asteptand in soarele dupa amiezii plecarea din statia terminus Poiana Mare, DoljDupa trenurile mixte trase de locomotive cu abur, diesele si LDH-uri pe ruta Poiana Mare - Golenti - Calafat, alintate de localnici cu numele de Catarita, dupa ce ani buni din "Patria Rosiilor", Poiana Mare, plecau trenuri gemand de marfa spre toate colturile Europei, astazi magaziile sunt goale, liniile pustii iar oameni parca sunt si ei mai putini.

Locul "Cataritei" a fost luat de "Dana", vagonul motor Malaxa 953, denumit asa dupa numele sotiei primului mecanic care a adus-o la Poiana Mare.

Dotat cu un motor RABA, cu usile pentru bagaje scoase si completata caroseria cu tabla, dotat cu inductoare de cale pastreaza totusi vechile plase pentru bagaje.

953, in jurul orei 18:30, asteptand in soarele dupa amiezii plecarea din statia Poiana Mare catre Golenti si Calafat, plecare ce are loc in fiecare seara la 19:15 trecute fix.

 
Lemon-lime cu dungi peisajere??? :x

Oare de ce-mi sugereaza o persoana de varsta bunicii imbracata intr-o fusta scurta din latex mulata pe fund, cu tocuri de 20 de cm si ciorapi roz? :(
 
Da sincer arata interesant. O sa avem ceva ciudat de pozat pe linii. :D Ganditi-va numai: cine-o mai vazut lamai pe calea ferata? :D :D :D
Trecand cu gluma pe linia 2 sincer nu ma deranjaza asa mult schema de vopsire, cat zonele unde s-a lucrat. Ma bucur ca au schimbat motoarele de Raba, nu de mult puse, cu volvo, si cutie de vitreze Alstom. In schimb aceste automotoare au un mare minus: suspensia. La aceasta se puteau face imbunatatirideoarece calatorii, mecanici , si inclusiv cei din depouri spun ca este deloc eficienta. Sa fiu mai concret: dupa un drum dus intors Sanicolau Mare- Valcani, am crezut ca imi pierd matele de la joante si suspensia magnifica a acestor automotoare.
Ca o concluzie consideram notabil acest progres in constructia acestor automotoare, dar nu destul.
 
gabi ala cu care am fost noi avea ceva probleme grave , nu numai tu ai simtit ca .... :D

Depinde si de cat de uzate sunt arcurile 945 sau 952 merge foarte bine

Pana acum se pare ca au pus mana pe ele Moldovenii de la Tecuci :evil:

Poate ne trimit si noua acum pe 1018+1029, de care avem nevoie deoarece 1021 este defect :(
 
Carcotasi :-x

In loc sa va bucurati ca avem papagal pe sine, parca nu stiam asta si ne trebuia si un fel de baner pe roti, voi va gasiti sa-l criticati.

Unu zice ca-i aduce aminte de o batranica, de parca Malaxele astea ar fi iesit ieri pe poarta fabricii, cu ciorapi roz. Aici se poate da o idee celor de la CFR.

Altii ca nu au suspensii, total neadevarat deoarece au dar tot alea sunt de acuma peste 70 de ani si ma mir ca mai tin si tot asa le gasiti numai cusururi.

:cafea:

p.s. Nici nu-mi vine sa vorbesc serios despre o chestie neserioasa