Automotoare seria 77-900

tudor_corbul

Well-Known Member
Trenulist
9 Mai 2007
498
2
Iasi
niste automotoare interesante:

Automotorul ce face traseul:Vama-Moldovita

Si un automotor necunoscut de mine:

Niste poze uitate cu Sageata albastra si rama electrica:

Automotorul 77-0963 ca tren PM Ineu-Cermei

catalin a spus:
Marub Brasov a inceput modificarea tuturor automotoarelor serie 77 (numar de parc 900-999). De aceasta data, pe langa modificarea motorizarii se va face si o modificarii a aspectului general.

Sfatul meu: pozati cat puteti automotoarele din aceasta serie, pentru ca foarte curand imaginile surprinse de fiecare dintre voi vor deveni parte din istoria acestor masini, istorie care se intinde peste 7 decenii.
http://forum.railwayfan.ro/viewtopic.php?t=3508
Cred ca acest anunt va va tulbura pe multi :cry: , dar asta este , suntem din nou martorii apunerii unei perioade de istorie a acestor automotoere , prin urmare va invit pe toti la "arme" pozati pozati pozati , sa incercam sa alcatuim in scurtul timp pe care il mai avem la dispozitie o arhiva de poze cu aceste automotoare care inca sunt in mare parte originale. :cry:

Sambata am aflat la depoul Arad ca automotorul 77-0947 ar fi dus la restaurat pentru al pastra asa verde pentru scopuri turistice , ramane de vazut daca stirea se va confirma , eu sper din tot sufletul sa fie asa :shock: , in depoul Arad mai sunt doar 3 verzi din care doar 77-0978 mai este functional , dar este retras din circulatie , restul sunt dezmembrate si gata pregatite pentru a fi duse la RK :cry:

ar fi laudabil dac s-ar salva inca un automotor pentru scopuri nostalgice, care sa fie vopsit in culorile originale pe care aceste automotoare le-au purtat la iesirea de pe poarte uzinelor Malaxa.

cristiCFR a spus:
Sambata am aflat la depoul Arad ca automotorul 77-0947 ar fi dus la restaurat pentru al pastra asa verde pentru scopuri turistice , ramane de vazut daca stirea se va confirma , eu sper din tot sufletul sa fie asa :shock: , in depoul Arad mai sunt doar 3 verzi din care doar 77-0978 mai este functional , dar este retras din circulatie , restul sunt dezmembrate si gata pregatite pentru a fi duse la RK :cry:

Automotorul 77-0947 sta acum in curte la Marub Brasov. Nu am auzit nimic despre vreo restaurare a lui, dar m-as bucura ca informatia sa fie reala. O sa mai urmaresc situatia lui si va tin la curent, imediat ce aflu vreo veste.

Astazi l-am prin pe 975 (cursa Jebel - Liebling ) la coada personalului Timisoara Nord - Voiteni :grin:

(C) Pit Cristian (cristi CFR)

Scuzati calitatea , nu am avut timp sa le editez ,trebuie sa mai umblu la telefon poate il pot tomni sa iasa mai bine pozele.

Da, frumos

Ne-am alergat si noi cu "unul", de fapt doua vagoane motor cu usile pentru bagaje desfiintate, cand am plecat din Caciulata.
Mergea spre Jiblea.
Din pacate era prea departe pentru fotografii si prea tarziu pentru a merge in statia Jiblea sa-l fotografiem.

cristiCFR a spus:
Astazi l-am prin pe 975 (cursa Jebel - Liebling ) la coada personalului Timisoara Nord - Voiteni

In partea dreapta se vede sobolanul de Sibiu, ca-i tot la automotoare, iar in dreapta acestuia e personalul in care eram eu si-l asteptam pe Pit dar el s-a oprit la malaxa :lol:

Dar salonul regional nu era carenat si era albastru?
Pe vremea cind l-am vazut in depou?

Asta e altul.

Asta e cel ce se odihnea in Liebling, la cei de la infra

asa scuze. mereuconfund jebelu cu Liebling :grin: