- 25 August 2007
- 3.722
- 686
- YOUTUBE
- mpursu
Florinn a spus:...si 3 modele noi de vagoane CFR.
kelo1 a spus:Deci ce sa spun au fost bune si au facut treaba dar e vremea pentru o schimbare am ramas f mult in urma vreau sa vad si eu un tren de viteza un hercules ceva automotoare mai serioase, vreau sa vad si eu la cfr ce vad in europa nu doar aceleasi loco e vremea pentru ceva nou , cel putin asta e parerea mea .
cosmin78 a spus:Florinn a spus:...si 3 modele noi de vagoane CFR.
nenea,detalii ceva?...asa ca pentru cei de la capatul pamantului care nu au putut ajunge la expozitie![]()
Deci ce sa spun au fost bune si au facut treaba dar e vremea pentru o schimbare am ramas f mult in urma vreau sa vad si eu un tren de viteza un hercules ceva automotoare mai serioase, vreau sa vad si eu la cfr ce vad in europa nu doar aceleasi loco e vremea pentru ceva nou , cel putin asta e parerea mea .
Florinn a spus:da am uitat sa precizez, are 2 cauciucuri de aderenta, cate unul pe fiecare boghiu, dispuse in diagonala spre extremitatile locomotivei, adica exact cum este cel mai bine...
andreiul a spus:..Nu vreau sa comentez in nici un fel pozele; vreau doar sa va reamintesc faptul ca este vorba de un model beta, la care mai este de lucru. Deasemenea, am avut placerea sa il cunosc pe "tatal" masinii; este un om care vrea sa faca un lucru de calitate, care se documenteaza si asculta. Cel putin mie mi-a lasa aceasta impresie.
...
dac a spus:Salut si eu aparitia EA-ului !
Florinn a spus:da am uitat sa precizez, are 2 cauciucuri de aderenta, cate unul pe fiecare boghiu, dispuse in diagonala spre extremitatile locomotivei, adica exact cum este cel mai bine...
Eu cred ca cel mai bine ar fi sa aiba o osie dedicata cu 2 roti cu cauciucuri de aderenta - in stilul in care isi echipeaza Roco locomotivele.
Si intr-adevar, tractiunea pe 4 osii in loc de 6 este de preferat cu conditia ca osiile lasate libere sa nu aiba joc prea mare pe verticala, altminteri sigur fac probleme la macaz...
Mi se pare mie sau tampoanele sunt cam jos ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.