060 - EA - Amintiri Feroviare

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
salut prieteni iubitori de trenuri in miniatura si nu numai !!!
eu deja vad o frumoasa locomotiva ”PETROM” cu cateva zeci de posibilitati de coloratura si versiuni grafice...
sa nu exageram, dar nu am gasit inca un formator cu mana fina care sa vopseasca cu aerograful o locomotiva cu flacari si schelete...
incerc sa fiu cu ”rotile pe sine” si cu mintea pe boghiuri... m-am tot uitat pe diferite forumuri si am ajuns la concluzia ca toti au locomotive SIEMENS, BAYER, JOHN DEERE, s.a.m.d.
noi de ce nu facem una cu LOGAN sau una cu DRACULA ca tot e autohton si uite eu as face locomotiva si vagoanele de sezon estival care merg pe litoral, dar cum la noi nu este nici hartie la compartimentul unde intra o singura persoana... ce sa mai vorbim de garnituri personalizate... pardon ! hartie a fost cand s-au urcat fetele mele in tren cuseta, legat cu lantul si lacatul ca sa nu intre decat printr-o parte, si cu manerele scoase de la usi... (tot e bine ca nu le-au sudat)... dar dupa o ora nu mai era... o fi avut unu daiereeia si s-a consumat... saracul...
mi-ar fi placut si o garnitura cu locomotiva ROMAN DIESEL si cu platforme cu camioane roman diesel...
idei ar fi... cu practica suntem mai la pamant... :-?
 
Daca iese, sigur va fi la mine in toate schemele. Mai ales schema "delfin", care , dupa mine, e cea mai cool a unei locomotive, cel putin din UE.

PS. Daca se poate, close-coupling. In rest: NOHAB Roco e 4x nu 6x, EA-ul e o locomotiva buna, ca si Sulzer-ul. In schimb Hercules-ul de fiabil, cica arata bine... :)
 
absolut !!! fara dar si poate, eu le adun... cumpar de pe unde apuc... nu am spatiu pentru o diorama, nici macar pentru una mica...
nu am inca un program de desen si nu am nici macar o schema de loco sa pot macar face in creion... sunt aici in club destui cu nasul pe sus... dar asta nu ajuta cu nimik... si nici nu ne ajuta... fiecare cum poate...
e greu cand te misti ca melcul... si daca mai mergi si inapoi... :-x
 
Apropo de 060-EA în gri cu portocaliu (s㒠nu zic delfin, c㒠dup㒠aia o s㒠întrebe cineva ,,da' rechinu' care îi?)... varianta real㒠parc㒠are aer condiţionat la cabine. în rest... probabil pentru ea aş opta, s㒠mearg㒠cu vagoanele AVA200, deşi R 346 mai primeşte şi locomotiv㒠clasic㒠din când în când.
 
sandy a spus:
Ei,da,hai sa vedem cam cite modele pe lumea asta costa 195 euro cu sunet?
Pai ne-am tot baunat dupa locomotiva asta ca sa spunem acum" hmmm, da....nu stiu....depinde in ce conditii.....pai cum,atitia bani si e fara sunet?...."
bineunteles ca vorbesc la misto:)))

Iar daca se cereau banii in avans pe baza unei fotografii iar locomotiva sa vina dupa 2-3 ani poate era si mai bine.
Bineinteles ca nu vorbesc la misto :mrgreen: