- 17 Ianuarie 2006
- 5.547
- 16
- WEBSITE
- http://www.trains-addicted.ro
- YAHOO
- bogdannf
Voi prezenta aici locomotiva expusa la expozitia de la Brasov.
Asa ne-au intampinat cei de la A.C.M.E si Amintiri Feroviare sambata dimineata:
Sa vedem locomotiva:
O spun din nou, este un prototip nici de cum un model aproape de finalizare.
Impreuna cu EC-ul:
No comment:
Disectie:
Cateva cuvinte (copy paste de la subiectul expozitiei):
prima schema de vopsire va fi schema coca-cola (capete rosii)
- pretul de vanzare va fi de aprox. 195 euro
- pe parcursul timpului vor fi scoase si alte scheme de vopsire (ca sa va pun pe ganduri va spun care sunt planurile : schema clasica (mai multe versiuni), dungi tricolor, delfin, coca-cola (capete albe), cfr marfa (mai multe versiuni).
- cand si cum se vor face depinde in primul rand de cum se va vinde prima serie
- au fost prezenti reprezentanti de la A.C.M.E. si Amintiri Feroviare, si proiectantul locomotivei EA - 060 cu care am povestit, s-a aratat deschis sa asculte sfaturi si opinii venite de la noi (lucru foarte bun), sa speram ca va tine cont de ele.
- cele 2 locomotive prezentate sunt primele prototipuri realizate pentru a testa matritele, ele vor suferi imbunatatiri, ce pot sa spun ca am fost placut impresionat de abundenta de detalii
Parerea mea:
- nu am sa critic EA-ul pentru ca este un model nefinisat, un prototip de test, insa am sa spun ceea ce mi-a placut:
- detalii cat incape, la acoperis, la faruri (vezi suruburile de prindere a capacului), la boghiu
- nisipare, oglinzi, bari, etc
- mici detalii la carcasa si sasiu pe care multi cred ca le-ar fi ignorat
Inca o mica precizare, propun sa nu mai spunem ca locomotiva e produsa de A.C.M.E. , iata si motivul:
Si fotograful principal:

Asa ne-au intampinat cei de la A.C.M.E si Amintiri Feroviare sambata dimineata:

Sa vedem locomotiva:

O spun din nou, este un prototip nici de cum un model aproape de finalizare.
Impreuna cu EC-ul:

No comment:

Disectie:

Cateva cuvinte (copy paste de la subiectul expozitiei):
prima schema de vopsire va fi schema coca-cola (capete rosii)
- pretul de vanzare va fi de aprox. 195 euro
- pe parcursul timpului vor fi scoase si alte scheme de vopsire (ca sa va pun pe ganduri va spun care sunt planurile : schema clasica (mai multe versiuni), dungi tricolor, delfin, coca-cola (capete albe), cfr marfa (mai multe versiuni).
- cand si cum se vor face depinde in primul rand de cum se va vinde prima serie
- au fost prezenti reprezentanti de la A.C.M.E. si Amintiri Feroviare, si proiectantul locomotivei EA - 060 cu care am povestit, s-a aratat deschis sa asculte sfaturi si opinii venite de la noi (lucru foarte bun), sa speram ca va tine cont de ele.
- cele 2 locomotive prezentate sunt primele prototipuri realizate pentru a testa matritele, ele vor suferi imbunatatiri, ce pot sa spun ca am fost placut impresionat de abundenta de detalii
Parerea mea:
- nu am sa critic EA-ul pentru ca este un model nefinisat, un prototip de test, insa am sa spun ceea ce mi-a placut:
- detalii cat incape, la acoperis, la faruri (vezi suruburile de prindere a capacului), la boghiu
- nisipare, oglinzi, bari, etc
- mici detalii la carcasa si sasiu pe care multi cred ca le-ar fi ignorat
Inca o mica precizare, propun sa nu mai spunem ca locomotiva e produsa de A.C.M.E. , iata si motivul:

Si fotograful principal: