Trenuletele la protv

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Datorita legislatiei,taxelor si impozitelor pretul va fi urmatorul

Intrare Adulti - 9 LEI /Persoana
Intrare Copii - 5 LEI /Persoana
Intrare grupuri copii - 3 LEI /Persoana
Aoleu!

Ma speriai!
Da' vazui ca anuntul era din luna MAI, m'ai trecu ceva criza da atunci...
...asa ca intrarea era sase lei in IULIE!

Ce sa ne mai miram cum mint unii poporu' cu televizoru'!

De cate ori ni s-a solicitat un interviu, prima grija a reporterului era "cat costa", si daca vrei sa te dai mare "ce bani ai tu" bagi acolo cu miile!

Nimeni nu explica (sau nu e luat in seama) ca inceputul se face modest, cu trusa de START in jurul bradului de Craciun (bai, nu face-ti confuzie! :D )
Publicitatea "cu zecile de mii de euro" nu este dacat in detrimentul hobby-ului si ma mir ca o fac cei interesati sa-si vanda marfa.
Ar mai fi multe de spus,dar... parca nu merita atat zgomot acest subiect...


PDI
 
oare cine a dus la o astfel de scara valorica nu televiziunea

eu am zis acelasi lucru stire publicitara in care cat cumperi atat difuzezi
o stire de 1 min ~ 3000 euro la protv national :D 1 min in arad 200 euro
si acolo potzi spune ce vrei tu daca nu injuri pe nimeni se va difuza cum vrei tu.
 
Si pana la urma, va puteti vinde pasiunea? Intrebarea "cat costa?" e cea mai jignitoare. Eu unul modelez din placere. Abia apoi vand, ca nu mai am loc. Dar e fascinant s avezi ceva iesind din mana ta. Si asta nu se exprima in bani.
 
uite o stire despre faller car system

http://www.youtube.com/watch?v=gLG2K1gYB9A

nu se spune niciun pret :p
 
Lasand la o parte stirile de "senzatie" marca ProTV, nu vad de ce intrebarea "Cat costa" ar fi jignitoare.In fond aceste jucarii pentru oameni maturi nu sunt gratis, ci din contra chiar costa si inca bani buni.
Si poate la popularizarea acestui hobby ar trebui discutat si de acest aspect "minor".
 
Asta e o falsa pudoare -cu jignirile vis a vis de costuri.Ca pun protevei gresit problema cu banii e una, pt ca se raporteaza la sumele de obicei de la mare in sus ca sa creeze senzatie.Dar ma indoiesc ca vreunul din noi plateste vreun obiect/serviciu cu sau fara legatura cu hobbyul asta,fara sa intrebe inainte "cat costa".Hai sa fim seriosi.Si da, se exprima in bani orice, nu in nasturi, din pacate.
 
e normal sa intrebe, dar putem vedea si altfel. placerea sau pasiunea nu se masoara in bani. serviciul oferit sau un produs,da. iar sa prezinti o stire despre pasiuni nu inseamna sa sari ca un vultur la pret. oricum e o boala tipic romaneasca - invidia. ca de aici rasar mai multe, inclusiv raportarea fanatica la bani (a se vedea stirile bomba despre declaratii de avere, pasiuni costisitoare ale personalitatilor etc). e vina presei, care oricum e de doi lei in tara asta.
 
Fratilor, una e sa intrebe cat costa, si sa specifice o suma corecta, in reportaj sa apara o informatie de genul "un start set costa intre 100 si 200 euro", si alta e sa faca reportajul pe tema "oameni maturi cu mintea plecata la plimbare investesc mii de euro in trenulete" si sa umfle scorurile pentru a atrage atentia oamenilor dar in acelasi timp sa ii si fugareasca de acest hobby.

Salut.
 
Ei cu ale lor, noi cu ale noastre.

Apropo de asta.

Propun, o sa scriu si la subiectul cu expozitia de la Brasov, sa se faca un panou cu sponsorii evenimentului si ce mai vreti voi sa scrieti acolo, asociatii modelistice, bla, bla, si interviurile sa se dea in fata panoului fara blur si alte chestii, ca la sport.

:cafea:
 
"Vanzarile au scazut dramatic la magazinul pe care-l aveam si am fost nevoit sa renuntam la el..."

Si noi care ne rugam cu banii dati inainte sa aduca ceva. Eu personal m-am rugat zece luni! Si apoi inca 2 luni de rugaminti urmate de reclamatie la OPC ca sa-i recuperez ca nu mai vrea sa aduca nimic, iar stocul la N fiind cvasi zero, nu aveam ce alege de aia 830 de lei. Noroc cu DA-urile voastre ca mai vrea avansuri si n-avea chef de scandal. :D

Tupeu dambovitean!
 
pe mine mo banat ca la spusele unui pupinc..ist ca cica ; "e primu forum de specialitate din tara " ...am rectificat zicand ca e forumul ce sta cel mai mult inchis

evident am fost banat rapid,... dupa ce de nenumarate ori am incercat sa echilibrez balanta in favoarea familiei Xmas cu Z avand discutii incordate cu unii din Is Bv si Cj


hai sa vedem altii ce fac pe vreme de criza

http://www.youtube.com/watch?v=PN_oDdGmKyA&NR=1&feature=fvwp