- 13 Mai 2008
- 668
- 8
în Brăila, unul dintre cele 13 oraşe din România care deţine o reţea de transport electric urban pe şine, există aproximativ 20 de km unde circulă în jur de 50 de tramvaie. Deşi toate sunt aduse în regim second-hand din oraşe ca Berlin, Viena, Rotterdam sau Nurnberg, specialiştii brăileni reuşesc să menţină parcul existent în exploatare şi să ofere pasagerilor un transport rapid, ieftin şi sigur pe teritoriul municipiului Brăila.
Mi-a plăcut să merg cu tramvaiul brăilean, mai ales pe ruta Lacu Sărat ââŹâ Centru, când eram în taberele de recreaţie organizate de Comunitatea Ruşilor Lipoveni din România în anii 2001-2002. Ba, aş putea spune Brăila este al doilea oraş după Bucureşti unde am circulat cu tramvaiul! Dacă cineva este interesat despre detalii tehnice sau alte informaţii despre tramvaiele care circulă pe reţeaua acestui oraş dunărean, vă invit să accesaţi acest link sau aici. </COLOR>
Un tramvai SGP venit tocmai din Austria în Brăila<COLOR color="red">
Tramvai Duewag 1621 din Rotterdam<i></i>
Tramvai KT4D<i></i>
întâlnire dintre tramvaie Tatra şi MAN<i></i>
Mai multe imagini, aici.
Mi-a plăcut să merg cu tramvaiul brăilean, mai ales pe ruta Lacu Sărat ââŹâ Centru, când eram în taberele de recreaţie organizate de Comunitatea Ruşilor Lipoveni din România în anii 2001-2002. Ba, aş putea spune Brăila este al doilea oraş după Bucureşti unde am circulat cu tramvaiul! Dacă cineva este interesat despre detalii tehnice sau alte informaţii despre tramvaiele care circulă pe reţeaua acestui oraş dunărean, vă invit să accesaţi acest link sau aici. </COLOR>
Un tramvai SGP venit tocmai din Austria în Brăila<COLOR color="red">
Tramvai Duewag 1621 din Rotterdam<i></i>
Tramvai KT4D<i></i>
întâlnire dintre tramvaie Tatra şi MAN<i></i>
Mai multe imagini, aici.