In calitate de montator/demontator de sine

, pot sa spun ca sinele Fleischmann Profi-Track sunt ideale pentru circuite montabile/demontabile :aplauze:
Asa cu am mai descris si in alte subiecte (sau asa cred eu), inaltimea sinei este de 2.5mm, ceea ce asigura rularea tuturor trenurilor, mai noi si mai vechi, acestea din urma avand buza bandajului foarte proeminenta. Terasamentul arata realist (zic eu) si, datorita faptului ca este ingust, permite asamblarea si reasamblarea tronsoanelor in orice configuratie dorita. Geometria tronsoanelor este simplu de retinut si de utilizat, putandu-se realiza relativ usor circuite de la cele mai simple (cerc, oval etc) pana la altele mai complicate (gari, triaje etc). Acele macazurilor se departeaza la circa 3mm fata de sinele corespunzatoare ("contra-ace", daca am retinut bine), ceea ce asigura rularea impecabila a tuturor trenurilor, realizate mai mult sau mai putin ingrijit, iar unghiurile de deviatie sunt de 18grade. Inimile macazurilor nu sunt alimentate, insa unele sunt dotate cu fasii metalice in vederea culegerii tensiunii prin marginea buzei bandajului. Distanta dintre liniile paralele este de 63.5mm, ceea ce asigura trecerea vagoanelor de 303mm pe linii curbe paralele fara sa se atinga. Asamblarea tronsoanelor se face prin intermediul unor papuci metalici destul de solizi, care fac un "click" perfect audibil la imbinarea corecta.
Acum vin doua mici dezavantaje, pe care eu unul le trec lejer cu vederea datorita avantajelor enumerate mai sus 8)
Inaltimea sinelor este cu 0.4mm mai mare decat cea corespunzatoare realitatii (2.1mm). Terasamentele sunt mai joase si mai inguste decat ar trebui, iar plasticul dur din care sunt realizate le face cam zgomotoase.