dimitrov, intr-adevar, e mare minune ca au fost identificati iar materialul recuperat. Asta arata ca mai sunt totusi oameni pe valea Hartibaciului care au inteles valoarea Mocanitei si care raporteaza furturile. Acum eu fac demersuri ca materialul sustras sa fie predat asociatiei Prietenii Mocanitei, ca daca ajunge la sectia L4 n-o sa-l puna nimeni la loc si o sa zaca prin vre-un depozit, sau il vand chiar ei la fier vechi.
In rest, ne-am reapucat timid de treaba, vrem sa ne facem un atelier de reparatii material rulant, ca nu avem nimic acoperit in gara Agnita. Pentru asta vom reface in gara, pe una din linii, fosta magazie de marfuri a caii ferate, o cladire de lemn de o seama cu calea ferata (1898). Scheletul acesteia este inca in picioare la celalalt capat al Agnitei, dar e in stare destul de proasta, fiind lasat decopertat de cativa ani. Din 1965, o data cu scoaterea sinelor intre Sighisoara-Agnita, a fost folosit ca depozit, iar proprietarul actual vroia s-o demoleze ca sa-si construiasca o sura pe camp sau sa vanda structura celor care fac mobila din lemn vechi. Am reusit s-o cumparam si acum o demontam cu grija, incercand sa salvam ce se mai poate.