Viena Gara de Vest, plecare 18.50 Ceas: Trenul de noapte este D 347 "Dacia", ca vechii provincii romane din sud-estul Europei, el va dormi şi vagonul de dormit în Bucureşti, Belgrad şi Sofia.
Gam3 a spus:Un articol interesant in Austria
Nachtzug nach Bukarest
http://diepresse.com/home/spectrum/zeichenderzeit/597071/index.do
srazvi a spus:Apropo de transport public si neprofitabilitate, un portocaliu aradean vrea sa cumpere 10 autobuze noi(nu second) pentru liniile neprofitabile din judet pe motiv ca daca ar scoate cursele ar insemna izolarea oamenilor. O gandire mai comunista ca asta mai rar gasesti"
Nu prea vad legatura autobuzelor cu sectorul feroviar. Cat despre transportul public acesta trebuia sa existe chiar daca nu se poate vorbi de profitabilitate. De aceea exista subventii. Si apoi nu cred ca toata lumea detine propia masina pentru a se deplasa, asa ca nu vad nimic comunist in a te "gandi" si la oameni. Daca sunt masini noi cu atat mai bine, traim in secolul 21 si avem pretentii de natiune moderna. Cat despre profit pe linii in afara orasului... crede-ma ca am fost in Italia si am calatorit cu autobuz de fapt autocar care facea legatura dintre un mic oras, Arquata Scrivia si un sat numit Cabella, aprox 30 de km, drumul dura cam 30 de minute, zilnic in jur de 6-7 curse. Nu am vazut niciodata mai mult de 5-6 pasageri in autocar si tine cont ca nu calatoreau de la un cap la celalalt.Doar cand se intorcea lumea de la joburi vedeai mai mult de 10 oameni intr-un autocar cu vreo 50 de locuri! Nu este nevoie sa descriu conditiile de calatorie , curatenie bec, aer conditionat, sofer la cravata. Firma se numea Autolinee Val Borbera.
ionut07 a spus:Nu prea vad legatura autobuzelor cu sectorul feroviar.
macleod a spus:Sincer mi se pare chiar fascist ce zici
ionut07 a spus:Ideea este sa citesti mesajul la care am facut referire.
Folosim cookie-uri esențiale pentru a face acest site funcțional, și cookie-uri opționale pentru a îmbunătății experiența ta.