Stiri

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Mai bine asa. Oricat s-au straduit sa explice si s-o dea intoarsa la SFT, oricat s-ar spune ca lautarii au facut parte din cultura unei epoci, asemenea manifestari nu trebuie asociate cu Trenul Regal.

Daca boierul Sapca din Vaitatii din Deal facea petreceri cu sprit si lautari in 1928 asta nu inseamna ca si Regele facea la fel.
 
  • Like
Reacții: SSL și cosmin78
Aici se vede ca DA-ul e o constructie 100% elvetiana. Posturile de conducere s-au pliat exact asa cum se intampla la Ae 6/6 si la mai recentele Re 4/4 II si III la asemenea coliziuni frontale.
 
S-au indoit ca si cum ar fi construita modula, s-a stricat doar cabina.
 
S-au indoit ca si cum ar fi construita modula, s-a stricat doar cabina.
Chiar așa sunt construite. La reparațiile capitale, la RELOC, vedeam bine aspectul ăsta, mai ales când locomotive ce suferisera ciocniri frontale, erau fără cabină, ce era adăugată ulterior și sudată la restul cutiei.
 
Cum se poate distruge o institutie functionala din interese meschine ale unor persoane puse acolo doar ca sa faca rau.

Pacat de munca de zeci de ani a atator oameni care risca sa se duca naibii.
 
  • Like
Reacții: mrpuf și cosmin78
Argumentele prezentate contra muzeului sunt efectiv halucinante. Nu cumva exista un interes imobiliar ascuns , pe acolo?
 
Exista interese meschine, insa nu neaparat de ordin imobiliar sau cel putin nu in sensul unei operatiuni imobiliare pe situl cladirii muzeului.
 
Si ca o completare: priviti activitatea Cenafer de la numirea actualului director general, acum un an. Priviti ultimele rapoarte de activitate. Un om a reusit sa faca in sase luni cat n-au facut altii in 20 de ani, un altul a reusit sa distruga in 12 luni o munca de 50 de ani, pentru ca asa a fost sarcina pe linie de partid si de stat.

Daca n-ar fi de plans, as rade cu lacrimi.