In topul lucrurilor pe care le urasc e cu siguranta si 'a fi fraierit pe fatza' (tz ca n-am diacritice si sa nu iasa altceva la inteles). Oricum erau fraieri destui care cumparau, ba chiar si idioti care ma contraziceau si ma faceau pe mine personajul negativ ca denigram mareata opera de caritate pe care o facea site-ul sau agentia de turism. Vorba aia, orice fapta buna nu ramane nepedepsita, iar ignoranta e sfanta.
Si nu era bestdeals, era parca e-redus, dar nu pot sa bag mana in foc.
Dupa cum ziceam, am luat niste oferte de care am fost mega multumit, iar reducerea a fost una semnificativa. Dar trebuie sa fii atent, sa stii cat de cat piata, sa faci un pic de documentare inainte de a cumpara si de ce nu, un dram de noroc nu strica

Legat de muzeu, nu stiu ce sa zic, daca fac reclama prea multa pana la urma pierde bani si muzeul, ca din aia 5 lei probabil ajung la el vreo 3, daca nu chiar mai putin. Si din cate stiu e facut de pasionati care chiar au pus bani si suflet in ceea ce au facut, nu e vorba de corporatisti de care sa mi se rupa ca ma duc gratis si le mananc si mancarea, ca oricum au destui bani.