!!!
<r>Voi mai deschide un post , in care voi da imaginile marite si cu ceva explicatii-"revelatii" pe care le-am avut in timpul lucrului. <br/>
De al A-Z a durat 4 seri si 2 zile a cate 12 ore de munca , meritul cel mare e al lui PCQ , mai bagam si eu degetele dar ... rar , eram prea ocupat sa imping cutiute. Altfel facem o echipa buna... <E>:wink:</E> <br/>
Diorama a ajuns la o firma si pe ea vor rula cele 2 garnituri digitale, cu BR218 si aburoasa G 7.1.<br/>
3 decodoare digitale actioneaza 5 macaze , 1 decodor de iluminare actioneaza luminile la case si separat lampile stradale si gara , in total 15 becuri , alimentate fara probleme de la un trafo de startset PIKO.<br/>
Cu figurinele , e alta poveste , am folosit elemente de simbolistica... <E>8)</E> <br/>
De intram in Europa , la moara stramoseasca vom purta casti de protectie , dar vacile tot pe langa gari vor paste cel putin inca vreo cativa ani... . Sau lucratorii de la moara sunt din clanul cipilicile galbene.<br/>
Oile nu sunt la pascut ci stau in staul , unde ... normal ca nu creste iarba...<br/>
In total au intrat vreo 50 de pomi , 40 de figurine , 10 butuci vie pe post de gard viu la case.<br/>
Voi continua...<br/>
rally</r>