Schonmuhlen

• In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

pcg

Well-Known Member
13 Iulie 2016
368
0
Bucuresti
Salutare tuturor ,

Astazi dupa o saptamana de grea incercari impreuna cu Rally, va prezentam realizarea dioramei Schonmuhlen de la A la Z. Link-ul urmator contine imagini din timpul lucrului la aceasta diorama. Speram ca a meritat efortul. :wink:

http://www.cpsolution.ro/Schonmuhlen/Schonmuhlen.html

Craciun fericit tuturor !

silviu20061

Well-Known Member
Trenulist
27 August 2016
1.266
0
Bucuresti
Salut baieti superba lucrarea voastra mai ales ca a-ti facut-o
in timp record :D este o diorama cum poate multi dintre noi isi doresc ,felicitari pentru lucrare :D

Seby

Well-Known Member
29 Noiembrie 2016
282
0
Ploiesti
YAHOO
boss_seby
Dar ati migalit nu gluma!
Arata fantastic.
Felicitari oameni buni!
:shock:

lupul_alb

Well-Known Member
Trenulist
7 Decembrie 2016
1.500
0
Bucuresti
superba.

am avut ocazia sa o vad si in realitate, dar neterminata.

ati facut progrese uriase in ultima saptamana domnilor rally si pcq.

felicitari.

cine este fericitul posesor al acestei minunatii?

rally

Well-Known Member
Trenulist
4 Decembrie 2016
1.188
0
bucuresti
www.jucarii.com.ro
WEBSITE
http://www.jucarii.com.ro
!!!

<r>Voi mai deschide un post , in care voi da imaginile marite si cu ceva explicatii-"revelatii" pe care le-am avut in timpul lucrului. <br/>
De al A-Z a durat 4 seri si 2 zile a cate 12 ore de munca , meritul cel mare e al lui PCQ , mai bagam si eu degetele dar ... rar , eram prea ocupat sa imping cutiute. Altfel facem o echipa buna... <E>:wink:</E> <br/>
Diorama a ajuns la o firma si pe ea vor rula cele 2 garnituri digitale, cu BR218 si aburoasa G 7.1.<br/>
3 decodoare digitale actioneaza 5 macaze , 1 decodor de iluminare actioneaza luminile la case si separat lampile stradale si gara , in total 15 becuri , alimentate fara probleme de la un trafo de startset PIKO.<br/>
Cu figurinele , e alta poveste , am folosit elemente de simbolistica... <E>8)</E> <br/>
De intram in Europa , la moara stramoseasca vom purta casti de protectie , dar vacile tot pe langa gari vor paste cel putin inca vreo cativa ani... . Sau lucratorii de la moara sunt din clanul cipilicile galbene.<br/>
Oile nu sunt la pascut ci stau in staul , unde ... normal ca nu creste iarba...<br/>
In total au intrat vreo 50 de pomi , 40 de figurine , 10 butuci vie pe post de gard viu la case.<br/>
Voi continua...<br/>
rally</r>

Gam3

Moderator
Super Moderator
Trenulist
18 Iunie 2016
5.940
2.244
Iași
http://www.antena1.ro/
clik pe Antena 1 LIVE
la inregistrari-OBSERVATOR 19
trebuie sa aveti rabdare sa ruleze pana pe la ora 19.20/19.30

Seby

Well-Known Member
29 Noiembrie 2016
282
0
Ploiesti
YAHOO
boss_seby
Pai de vazut am vazuto dar neterminata, ii lipseau cateva detalii si am ramas fara cuvinte. Acum unde se afla? Unde este expusa?

connectorxp

Active Member
17 August 2016
180
0
Bucuresti
Seby a spus:
Pai de vazut am vazuto dar neterminata, ii lipseau cateva detalii si am ramas fara cuvinte. Acum unde se afla? Unde este expusa?

Ultima oara era la Rally la "magazin" , adica la locuinta acestuia si este foarte frumoasa .

rally

Well-Known Member
Trenulist
4 Decembrie 2016
1.188
0
bucuresti
www.jucarii.com.ro
WEBSITE
http://www.jucarii.com.ro
!!!

<r>Conectore , ai dreptate , materialul filmat nu o avantajeaza , dar ei au flmat pe la pranz , si abia seara i-am pus figurinele , inca vreo 30 de pomi, pietris si iarba retusata . Cat despre televiziuni , una spui si alta iasa...<br/>
Seby a avut norocul sa o vada intr-o faza mai avansata decat tine , dar fiecare nou element adaugat , dadea un plus de farmec... <E>:wink:</E> <br/>
chiar si pcq care are propria diorama preformatata , cand a venit miercuri dupa o seara pauza , a ramas uluit cat de mult se poate schimba aspectul <br/>
prin adaugarea brazilor si a cateva lampioane (old fashion) , pietrisul cu iarba de langa terasament. <br/>
Cu alte cuvinte , ni s-a facut pofta si mai mare... mai vrem... urmatoarea o sa fie MITTENWALD 200x120 cm iar pcq baga mare sa o termine pe a lui...<br/>
rally</r>

pcg

Well-Known Member
13 Iulie 2016
368
0
Bucuresti
Aici gasiti inregistrarea de la Antena 1. Atentie este tot observatorul , reportajul este la minutul 22 si 06 secunde. Bafta la download !

http://www.cpsolution.ro/Schonmuhlen/obs_19_24_12_2006.wmv

Seby

Well-Known Member
29 Noiembrie 2016
282
0
Ploiesti
YAHOO
boss_seby
Multumim pcq!
Eu am crezut ca ati luat diorama si ati expus bijuteria intr-un alt loc de unde au luat cei de la Antena 1 imaginile. Era si mai bine asa: o vedeau mai multi pe "viu", dar cata dreptate are Rally "Modelismul romanesc nu a murit ... a fost doar un pic in coma !", nu prea vezi la TV asemenea imagini

COObra

Well-Known Member
Trenulist
23 Iulie 2016
696
0
Ilfov, Ciorogarla
YAHOO
coobra_78
ce tzarani....2 garnituri 1000 euro. uite asa se sperie parintii si copii.
Cu alte cuvinte , ni s-a facut pofta si mai mare... mai vrem... urmatoarea o sa fie MITTENWALD 200x120 cm iar pcq baga mare sa o termine pe a lui...
poate ma chemati si pe mine data viitoare.....sa va invat cate ceva :twisted:

lupul_alb

Well-Known Member
Trenulist
7 Decembrie 2016
1.500
0
Bucuresti
foarte adevarat. au triplat preturile ca sa fie stirea mai senzationala.

bine le fac carcotasii cand ii ia peste picior.

rusinicaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

COObra

Well-Known Member
Trenulist
23 Iulie 2016
696
0
Ilfov, Ciorogarla
YAHOO
coobra_78
care au triplat.....un startset boston express cu loco, 5 (cinci) vagoane, traseu , trafo si controler era la rally 190 roni.
cel mai scump digital cu 2 garnituri si supertraseu de start e 1100 roni. aici poate triplat.

PS: imi cer scuze de sintagma "tzarani"......tzaranii sunt niste oameni respectabili care muncesc si au simtul valorii banului si nu arunca cu miile de euro in dreapta si in stanga.